loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2499 ori.
Horoscop saptamanal: 20-26 ianuarie

Săptămâna 20-26 ianuarie începe cu intrarea Soarelui în semnul Vărsătorului, chiar luni. efectele se fac resimţite imediat, astfel că valorile apreciate în luna următoare vor fi prietenia, deschiderea, dar şi spiritul inovator şi originalitatea. Iar cei mai mari duşmani devin monotonia şi plictiseala, pe care fiecare le împrăştie cum se pricepe mai bine.

Cuadratura Soare-Nodul Nord de vineri implică schimbări majore de direcţie, pentru aceia dintre noi capabili să gândească şi să acţioneze pe termen lung, nu să se lase în voia valurilor vieţii.

horoscop saptamanal 20 26 ianuarieLuni, 20 ianuarie: Soarele intră în Vărsător – învăţăm să fim independenţi în mijlocul prietenilor şi al cunoscuţilor. Ne asumăm deplin propria libertate.

 

Marţi, 21 ianuarie: Luna în Balanţă face un trigon cu Soarele din Vărsător – o zi cu armonie şi bună-înţelegere, în care comunicarea, transmiterea ideilor decurg excelent.

 

Miercuri, 22 ianuarie: Luna în Balanţă face trei cuadraturi: cu Jupiter in Rac, cu Venus şi Pluton din Capricorn – o zi complicată, greoaie; pe cât de bine a mers ieri comunicarea, pe atât de multe dificultăţi întâmpină azi, atât în familie, cât şi la serviciu; totul, cu scopul de a ni se impune anumite schimbări, din exterior.

 

Joi, 23 ianuarie: Luna şi Marte se află în conjuncţie, în semnul Balanţei – cu ajutorul potrivit, astăzi putem da randament maxim. Parteneriatele sunt importante, pentru a dinamiza modul de lucru.

 

Vineri, 24 ianuarie: cuadratură între Soarele din Vărsător şi Nodul Nord din Scorpion – dacă am exagerat în ultimul timp cu manifestările de libertate, astăzi destinul ne readuce pe direcţia potrivită pentru fiecare dintre noi.

Sâmbătă, 25 ianuarie: Mercur în Vărsător face o cuadratură cu Saturn din Scorpion – ideile noi nu sunt deloc bine primite astăzi. De asemenea, şi încercările de colaborare au de suferit, din cauza unor temeri profunde, pe care fiecare dintre noi trebuie să le rezolve, la nivel interior.

 

Duminică, 26 ianuarie: opoziţie între Jupiter în Rac şi Pluton în Capricorn – aspectul este unul de durată mai îndelungată, presupunând interacţiuni complexe între ceea ce simţim şi imaginea pe care vrem să o oferim în societate. Dacă diferenţa între cele două e prea mare, vom întâmpina probleme.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop