loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2764 ori.
Horoscop saptamanal: 21-27 aprilie: cruce cosmica in semne cardinale

Săptămâna 21-27 februarie aduce o cruce cosmică în semne cardinale, formată de Marte în Balanță, Jupiter în Rac, Uranus în Berbec și Pluton în Capricorn. Sunt vizate în mod direct raporturile fiecăruia dintre noi cu lumea și modul în care ne împărțim între casă și viața de familie, pe de o parte, și carieră și imaginea publică, pe de altă parte.

cruce cosmica semne cardinale aprilie 2014Marte în Balanță este în exil și e jenat de faptul că nu poate acționa direct, ci doar prin intermediul altora. Succesul acțiunilor noastre depinde de alte persoane, de parteneri și colaboratori, uneori chiar de adversari, iar acest fapt se dovedește frustrant.

Jupiter în Rac este în exaltare și ne permite să descoperim resurse din trecut, pentru a ne clădi viitorul. Pentru a avea un succes, Jupiter aflat în această poziție ne ajută să găsim sprijin acasă, în familie, în tradițiile și obiceiurile comunității din care facem parte.

Uranus în Berbec ne invită la acțiune rapidă, ne învață să ne afirmăm latura noastră originală, fără să ținem seama de convenții. Este un aspect astral favorabil dezvoltării prin salturi, nu prin progres lent, favorabil revoluționarilor,celor ce știu să își asume energia începutului.

Pluton în Capricorn ne cere să fim mai eficienți și ne îndeamnă să ne organizăm viața astfel încât să realizăm maxim, cu minim de energie. Se face simțită nevoia de disciplină și de stăpânire de sine.

Combinația rezultată este una complexă, care îl va influența pe fiecare dintre noi în funcție de propriile aspecte de pe harta natală. Ideea dominantă rămâne însă aceea că nu ne putem afirma în societate decât dacă suntem noi înșine, decât dacă acționăm în acord cu ființa noastră profundă. Cei care se mărginesc să poarte măști și etichete vor avea numai de pierdut, pentru că destinul cele de la noi substanță, nu zâmbete false, politețe prefăcută și convenții.

Luni, 21 aprilie: Pluton din Capricorn se află în opoziție cu Jupiter din Rac – problema fundamentală a acestei perioade ține de raportul dintre familie și societatea, dintre viața personală și cea profesională. Căutăm modalități de a le împăca.

 

Marți 22 aprilie: cuadratură între Uranus din Berbec și Pluton din Capricorn – Uranus propune soluții radicale, la problemele evidențiate de opoziția Jupiter-Pluton.

 

Miercuri, 23 aprilie: Mercur intră în Taur – ne gândim în primul rând la lucruri practice, la probleme legate de muncă, bani, acumulare de proprietăți. Acestea sunt direcțiile în care ne folosim resursele mentale.

 

Joi, 24 aprilie: cuadratură între Marte în Balanță și Pluton din Capricorn – schimbările întâmpină dificultăți, mai ales dacă implică mai mult de o singură persoană.

 

Vineri, 25 aprilie: trigon între Venus din Pești și Saturn din Scorpion – ne comportăm cu mult tact în chestiunile sentimentale. E o zi în care fiecare dintre noi poate găsi sfătuitorul potrivit sau măcar pe cineva care să-i înțeleagă trăirile lăuntrice.

 

Sâmbătă, 26 aprilie: conjuncție Soare-Mercur în Taur – se clarifică aspecte legate de muncă și bani. Vorbim deschis, pe aceste teme. E o zi propice pentru negocieri, chiar dacă ele sunt purtate pe ton mai relaxat.

 

Duminică, 27 aprilie: sextil între Soarele în Taur și Neptun din Pești – suntem guvernați,și astăzi, de nevoia de a îndeplini propriile dorințe. Făurim idealuri cu ușurința cu care un copil face avioane de hârtie. Să le faci să zboare e însă infinit mai greu, dar pentru asta merită să luptăm.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop