loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6983 ori.
Horoscop săptămânal: 22-28 mai

Soarele a intrat în Gemeni încă de săptămâna trecută, oferindu-ne un plus de deschidere și mult chef de vorbă. Joi, Luna nouă din Gemeni accentuează energia acestui semn, îndemnându-ne să căutăm experiențe noi și să învățăm lucruri noi. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul are parte de multe drumuri, pe parcursul acestei săptămâni, care îl vor ajuta să rezolve diferite probleme. De asemenea, va întâlni persoane interesante, cu care pe viitor poate dezvolta parteneriate de succes sau poate deveni bun prieten.

Taurul se odihnește mai bine, mănâncă mai bine (o activitate foarte importantă pentru această zodie!), eventual face și diferite exerciții fizice, pentru a se simți în formă. Și, într-adevăr, dă un randament foarte bun la serviciu și, în plus, e mulțumit și de felul în care arată.

Gemenii sunt plini de energie şi trebuie să profite, folosind aceste resurse la maxim. Fie că fac ceva concret, material, fie că aleg să lucreze la nivel mental, căutând idei și soluții, se vor descurca bine. În plus, comunicarea decurge excelent.  

Racul își vede de propriile treburi, fără să fie prea mult interesat de ce fac cei din jur. Tocmai datorită faptului că nu pierde timp cu bârfa, reușește să rezolve multe probleme și chiar să se facă remarcat, în sens pozitiv.

Leul își face cu ușurință prieteni, participă cu succes la activități de grup, îi ajută și pe alții să se descurce mai bine pe plan relațional, să socializeze, eventual să își găsească un iubit. Așadar, multă implicare în viețile altora.

Fecioara încearcă să stea cuminte și să nu iasă prea mult în evidență, conform obișnuinței sale, numai că lucrurile vor sta puțin diferit. Vor fi mai multe momente în care se va afla în centrul atenției și în care va fi privit ca un model de urmat.

Balanța se gândește foarte serios la planurile sale de viitor, la ce anume își dorește și cum ar fi bine să își folosească timpul și energia, pentru a atinge aceste scopuri. E nevoie să se consulte inclusiv cu cei din jur, pe aceste teme.

Scorpionul se descurcă bine pe plan financiar, mirosind de departe oportunitățile de câștig și pricepându-se să dirijeze banii altora spre propriul buzunar. Unii reprezentați ai zodiei au și diferite preocupări oculte sau esoterice.

Săgetătorul acordă mai multă atenție partenerului de viață, iar cea mai bună ideea ar fi să meargă undeva, doar ei doi, și să petreacă împreună două-trei zile. Dacă nu au răgazul necesar pentru așa ceva, ar trebui ca măcar seara să cineze împreună și apoi să petreacă mai multe ore alături, unul de celălalt.

Capricornul e într-un elan de organizare, de punere în ordine a casei, a spațiului de lucru, chiar a relațiilor pe care le are. Îi place ca lucrurile să fie clare, lipsite de orice ambiguitate, astfel că elimină fără nicio reținere tot ceea ce îl deranjează.

Vărsătorul e pus pe șotii, le joacă diferite feste celor din jur, e cel care vine cu idei de distracție, de petrecere a timpului liber. Săptămâna se anunță una spectaculoasă și pe plan amoros, unde nu va duce lipsă de pretendenți.

Peștii petrec mai mult timp pe acasă și, de asemenea, au senzația că întâlnesc diferite persoane care le amintesc de trecut, chiar de copilărie. Revăd vechi prieteni, discută mai mult cu părinții și cu rudele, e posibil să găsească diferite obiecte vechi.

Luni, 22 mai: conjuncție Lună-Venus în Berbec – suntem preocupați de propriul nostru aspect fizic, fiecare își dorește să primească tot mai multe complimente pentru modul în care arată.

Marți, 23 mai: conjuncție Lună-Uranus în Berbec – o zi a surprizelor, în care cele mai avantajate sunt persoanele non-conformiste, care știu să se descurce fără a ține cont de reguli și fără a repeta la nesfârșit același tip de comportament.

Miercuri, 24 mai: conjuncție Lună-Mercur în Taur – ne deschidem, suntem dispuși să comunicăm cu mai multă seriozitate. Zi favorabilă inclusiv discuțiilor pe teme financiare.

Joi, 25 mai: Luna nouă în Gemeni (conjuncție Soare-Lună în Gemeni) – avem nevoie de diversitate, de experiențe noi, de a vorbi cu cât mai multă lume. De asemenea, e ziua perfectă pentru a începe să învățăm ceva nou.

Vineri, 26 mai: Venus în Berbec face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – suntem sensibili, irascibili, ușor de rănit. Luptele pentru putere și vizibilitate pot deveni acerbe.

Sâmbătă, 27 mai: conjuncție Lună-Marte în Gemeni – hotărâți să ne impunem punctul de vedere, ne contrazicem cu oricine, pe temele pe care le considerăm importante. Ar fi bine ca această dezbatere de idei să ducă, totuși, la niște concluzii constructive.

Duminică, 28 mai: sextil între Mercur în Taur și Neptun în Pești – deciziile ne sunt influențate de vise și de imaginație. Intuiția ne poate ajuta să alegem calea cea bună.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 
 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop