loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2439 ori.
Horoscop saptamanal: 24-30 martie

Luna începe această săptămână în Capricorn, străbate ultimele trei semne astrale, pentru ca duminică să se regăsească în Berbec, unde face o conjuncție cu Soarele – este a doua Lună plină din martie 2014. Astfel, e recomandabil să rezolvăm problemele vechi în primele șase zile ale săptămânii și să nu rămânem cu nici un fel de restanțe. Astfel, vom putea folosi la capacitate maximă energia începutului, specifică Lunii noi din Berbec, de duminică.

horoscop saptamanal 24 30 martieLuni, 24 martie: Uranus se află în conjuncție cu Juno, în semnul Berbecului – în cele câteva zile în care se manifestă acest aspect, beneficiem de multă libertate în facerea și desfacerea parteneriatelor; astăzi, e posibil ca din colaborări să apară tot felul de trăznăi.

 

Marți, 25 martie: Luna în Capricorn face un sextil cu Saturn din Scorpion – suntem temperați, rezervați, ne cenzurăm vorbele și gesturile, mai ales atunci când suntem printre străini sau în public.

 

Miercuri, 26 martie: trigon între Mercur în Pești și Jupiter în Rac – emoțiile devin tot mai intense și au nevoie de o supapă, pentru a se manifesta. O zi cu declarații, lacrimi, secrete împărtășite, promisiuni de iubire.

 

Joi, 27 martie: conjuncție între Venus și Luna din Vărsător – astăzi sunt apreciate valorile feminine, precum blândețea, frumusețea, grația. Se vor impune cei (sau mai degrabă cele) care le stăpânesc în cel mai înalt grad.

 

Vineri, 28 martie: sextil între Mercur în Pești și Pluton în Capricorn – avem o bună capacitate de concentrare, iar deciziile pe care le luăm astăzi își vor dovedi valoarea în timp.

Sâmbătă, 29 martie: Venus în Vărsător face un trigon cu Marte în Balanță și o cuadratură cu Saturn din Scorpion – suntem nehotărâți între tendința de a face ceea ce ne place, depășind orice limitări, și o prudență care ne îndeamnă să nu fim chiar atât de sinceri și naturali. Fiecare va alege în funcție de propria sa structură interioară.

 

Duminică, 30 martie: Lună nouă în Berbec (conjuncţie Soare-Lună, în semnul Berbecului) – încă un moment propice începuturilor, inclusiv celor dificile, în proiecte pentru care e nevoie de curaj şi de luptă, atât la propriu, cât şi la figurat.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop