loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3203 ori.
Horoscop saptamanal: 24 februarie – 2 martie

horoscop saptamanal 24 februarie 2 martieSăptămâna 24 februarie – 2 martie aduce schimbări foarte importante, în viața fiecăruia dintre noi. Și nu e vorba doar de sfârșitul iernii și sosirea lui martie și a zilelor Babelor.

Cuadratura Jupiter-Uranus de miercuri aduce în conflict între păstrarea valorilor tradiționale și schimbarea totală, revoluționară – iar rezolvarea sa nu va fi găsită prea curând.

În ultimele două zile ale săptămânii, Marte și apoi Saturn intră în mers retrograd, făcând orice acțiune infinit mai dificilă, decât până acum. Va trebui să calculăm de cinci ori înainte de a acționa, în orice direcție.

Sâmbătă, de Mărțișor, este și Luna nouă în Pești, prilejul perfect pentru o declarație de iubire, înfășurată sau nu cu un șnur alb-roșu.

Luni, 24 februarie: Luna în Săgetător se află în sextil cu Marte din Balanță – ne folosim cunoștințele și inteligența în toate relațiile noastre sociale. Zi favorabilă pentru discuții intelectuale și negocieri purtate la nivel înalt.

 

Marți, 25 februarie: conjuncție între Lună și Pluton, în Capricorn – beneficiem în continuare de o energie puternică,de care vor profita cel mai bine persoanele capabile de schimbări, în special de transformare de sine.

 

Miercuri, 26 februarie: cuadratură între Jupiter din Rac și Uranus din Berbec – un aspect între două planete grele, care acționează în direcții total diferite: Uranus în Berbec este de-a dreptul exploziv, revoluționar, și ne îndeamnă să răsturnăm ordinea prestabilită, să aducem ceva nou în această lume;în schimb, Jupiter în Rac nu vrea revoluție, ci evoluție, o dezvoltare pe orizontală, folosind bazele și acumulările deja existente.

 

Joi, 27 februarie: sextil între Luna în Vărsător și Uranus în Berbec – se pare că, între cele două direcții de ieri, are de câștigat cea înnoitoare: Uranus beneficiază astăzi de ajutorul Lunii, aflată tocmai în semnul astral pe care îl guvernează.  

 

Vineri, 28 februarie: Mercur îşi reia mersul direct, în semnul Vărsătorului – se încheie perioada de confuzie şi lipsă de înţelegere. Ne împăcăm cu cei cu care ne-am certat, depăşim blocajele mentale şi ideile fixe.

Sâmbătă, 1 martie: Lună nouă în Peşti (conjuncţie Soare-Lună, în semnul Peştilor) – zi potrivită pentru a lua decizii pe plan sentimental şi chiar pentru a face o declaraţie de iubire. Dacă nu aţi făcut acest lucru cu ocazia Sfântului Valentin sau a Dragobetelui, puteţi profita de Mărţişor!; Marte intră în mers aparent retrograd, în semnul Balanţei – ne va fi mai greu să ne regăsim echilibrul. Va fi dificil să realizăm acest lucru pe cont propriu, astfel că vom conştientiza intens nevoia unei relaţii împlinite.

 

Duminică, 2 martie: trigon între Soarele în Peşti şi Jupiter din Rac – colaborăm bine cu rudele apropiate şi, datorită sentimentelor aflate la baza acestor relaţii, putem realiza lucruri frumoase împreună; Saturn intră în mers aparent retrograd, în semnul Scorpionului – sunt reevaluate acţiunile pe care le-am făcut în ultimele luni pe plan financiar. E nevoie să reanalizăm sursele noastre de putere.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop