loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3648 ori.
Horoscop saptamanal: 25 noiembrie – 1 decembrie

Sfârşitul lunii noiembrie aduce o săptămână liniştită, lipsită de mize importante. Deşi unele zile (precum luni sau vineri) aduc diferite încurcături, nu va fi vorba de probleme majore, ci de mici neplăceri care vor fi uitate şi rezolvate după cel mult 24 de ore.

Week-end-ul, cu două sărbători, una religioasă, cealaltă laică, e potrivit pentru a ne face, în plină libertate, planuri de viitor, pe fondul unui trigon între Soare şi libertinul Uranus.

horoscop saptamanal 25 noiembrie 1 decembrieLuni, 25 noiembrie: Luna în Fecioară se află în opoziţie cu Neptun din Peşti – la început de săptămână, luptăm cu dezordinea. Rătăcim lucruri, căutăm ore în şir diferite documente şi inclusiv în ceea ce spunem nu e prea multă logică. 

 

Marţi, 26 noiembrie: conjuncţie între Lună şi Pallas, în semnul Fecioarei – ne revenim după uşorul haos de ieri şi tragem învăţăturile necesare. Putem lua decizii cu efecte pozitive asupra stării noastre de sănătate.

 

Miercuri, 27 noiembrie: sextil între Venus în Capricorn şi Mercur din Scorpion – astăzi, nu vorbim mult, dar ceea ce spunem este în acelaşi timp limpede şi important. Zi potrivită pentru şedinţe şi discuţii lămuritoare.

 

Joi, 28 noiembrie: Jupiter în Rac se află în trigon cu Mercur din Scorpion şi în opoziţie cu Venus din Capricorn – ne exprimăm sentimentele şi vorbim cu multă dezinvoltură despre ceea ce simţim şi ne dorim, chiar dacă există şi persoane deranjate de spusele noastre.

 

Vineri, 29 noiembrie: Luna în Balanţă face două cuadraturi, cu Venus din Capricorn şi cu Jupiter din Rac – avem o zi complicată, în care problemele de la serviciu se ciocnesc cu cele de acasă, iar interesele personale de cele ale persoanelor din jur.  E nevoie de multă răbdare, pentru a găsi pe loc soluţiile potrivite.

Sâmbătă, 30 noiembrie: Luna şi Nodul Nord se află în conjuncţie, în semnul Scorpionului – ne gândim la viitor, la ce ne propunem să facem în perioada imediat următoare, dar şi pe termen mai lung.

 

Duminică, 1 decembrie: trigon între Soarele în Săgetător şi Uranus în Berbec – chiar dacă e o zi liberă, astrele ne îndeamnă la acţiune; astăzi, au de câştigat cei activi, care preiau iniţiativa.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Horoscop 2014 – principalele aspecte astrale

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop