loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3031 ori.
Horoscop saptamanal: 27 august – 2 septembrie: emotii pentru Pesti

Horoscopul saptamanal pentru perioada 27 august-2 septembrie este influenţat, în primul rând, de Luna plină de vineri, din ultima zi a lui august. Luna plină în Peşti are efect asupra planului emoţional. Inima preia controlul şi luăm deciziile pornind de la propriile emoţii. De asemenea, visăm mult, atât cu ochii deschişi, cât şi pe durata somnului.

Iată horoscopul saptamanal pentru fiecare zodie, pentru perioada 27 august – 2 septembrie.

Berbec

Sunteţi preocupat de aspectul dumneavoastră fizic, inclusiv de modul de a vă îmbrăca, având grijă ca totul să vă pună într-o lumină cât mai favorabilă şi să dea, în acelaşi timp, impresia de prosperitate. De pildă, îmbrăcaţi cele mai scumpe haine pe care le aveţi, dorind să creaţi senzaţia că numai aşa ceva obişnuiţi să purtaţi. Şi chiar sunteţi convingător.

 

Taur

Trăiţi o poveste de dragoste frumoasă, cu o persoană care se află de mai mult timp în cercul dumneavoastră de cunoştinţe, dar pe care nu aţi remarcat-o în mod deosebit până acum. În această săptămână însă, punctul dumneavoastră de vedere se schimbă radical. Cupidon e prin preajmă şi ţinteşte drept în inimă.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Veţi avea mult de lucru pe parcursul acestei săptămâni, dar şi recompensele vor fi pe măsură. Atunci când ştiţi că veţi fi bine plătit pentru munca dumneavoastră, nu o mai găsiţi nici dificilă, nici neplăcută. Dimpotrivă, chiar aţi prefera să munciţi şi în zilele libere, pentru a vă umfla buzunarele şi conturile.

 

Rac

Prietenii vechi joacă un rol important în viaţa dumneavoastră, pe parcursul acestei săptămâni. Şi nu este vorba doar de vorbit la telefon sau de băut o cafea împreună, ci de propuneri de afaceri şi diferite planuri duse la bun sfârşit, care vă vor face să încheiaţi săptămâna într-o notă foarte optimistă.

 

Leu

Partenerii dumneavoastră de afaceri se dovedesc demni de toată încrederea, astfel încât vă recomandăm să trataţi cu seriozitate orice propunere cu care vor veni în această săptămână. Ca urmare a unei colaborări, este posibil să câştigaţi sume importante de bani şi să aveţi de câştigat şi pe alte planuri.

 

Fecioară

În această săptămână, sunteţi în permanenţă lăudat, iar calităţile dumneavoastră sunt scoase la lumină de partenerul de viaţă. Parcă principala lui preocupare ar fi să se ocupe de imaginea dumneavoastră socială. Şi o face într-un mod extrem de inspirat.

 

Balanţă

Sunt favorizate activităţile care implică muncă repetitivă, pe care de obicei o consideraţi plictisitoare. De data aceasta, le veţi îndeplini fără să vi se pară atât de neplăcute şi, de pe urma acestui efort, veţi obţine beneficii importante. De exemplu, vă puteţi ocupa de acte sau de mici activităţi casnice.

 

Scorpion

Discuţiile care au existat în ultimele săptămâni în familia dumneavoastră sunt uitate şi vă înţelegeţi foarte bine, lucrând împreună pentru a realiza ceea ce v-aţi propus. Atmosfera redevine una liniştită şi armonioasă, oferindu-vă cadrul perfect pentru a face performanţă în orice domeniu doriţi.

 

Săgetător

Atmosfera de la locul de muncă este extrem de plăcută. Nici măcar cele mai nesuferite colege nu mai sunt atât de ţâfnoase, iar şefii încep, în sfârşit, să se comporte ca nişte oameni normali, cu care te poţi înţelege fără să se ajungă la urlete. Prin urmare, fiecare va putea să lucreze în linişte şi va obţine cele mai bune rezultate.

 

Capricorn

Pe plan profesional, sunteţi apreciat pentru seriozitatea de care daţi dovadă de fiecare dată când este vorba de un proiect important. Este foarte bine că ştiţi exact când trebuie să vă arătaţi calităţile. În schimb, atunci când provocarea nu este una importantă, nici eforturile dumneavoastră nu sunt extraordinare.

 

Vărsător

Faceţi adevărate salturi în activitatea dumneavoastră, perfecţionându-vă pe măsură ce faceţi ceva. Ca urmare, rezultatele obţinute spre sfârşitul acestei săptămâni sunt infinit superioare celor de la începutul aceluiaşi interval de timp. Este o aplicare perfectă a principiului de învăţare în timp ce faci.

 

Peşti

Este foarte important să dezvoltaţi o relaţie armonioasă cu partenerul dumneavoastră de viaţă. Tocmai de aceea, e bine să discutaţi în amănunt fiecare problemă, imediat ce apare. Dacă o rezolvaţi încă de la început, o veţi împiedica să crească apoi, ca nişte buruieni care nu au fost plivite la timpul potrivit.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Taur, Scorpion

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Leu, Vărsător

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop