loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3537 ori.
Horoscop saptamanal: 27 februarie – 4 martie

Un horoscop saptamanal pentru perioada 27 februarie-4 martie este influenţat de începutul tranzitului lui Mercur prin Berbec. Apar multe idei noi, dintre care însă numai puţine sunt puse în practică. De asemenea, nu e tocmai perioada potrivită pentru a lansa o dezbatere. Se va transforma rapid într-o dispută verbală dizgraţioasă.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 27 februarie-4 martie, pentru fiecare zodie:

Berbec

Planeta comunicării soseşte în semnul dumneavoastră astral şi vă este de mare ajutor în conversaţiile pe care le purtaţi, la şedinţele, conferinţele sau simplele discuţii pe care le purtaţi cu prietenii. Dacă nici acum nu veţi reuşi să fiţi convingător, atunci când?

 
Taur

Vă faceţi multe planuri, vă frământaţi intens, undeva în forurile dumneavoastră interioare. Totul rămâne însă ascuns în spatele unei figuri liniştite, cu care zâmbiţi imperturbabil întregii lumi, de parcă nimic nu s-ar întâmpla.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Curiozitatea dumneavoastră devine supărătoare pentru majoritatea persoanelor din jur. Nu vă mulţumiţi să puneţi întrebări indiscrete, ci faceţi chiar cercetări pe cont propriu, dorind să aflaţi cât mai multe amănunte despre viaţa personală a prietenilor dumneavoastră.

 
Rac

Vă schimbaţi total stilul de a munci, în speranţa că veţi obţine rezultate mai bune decât până acum. Acest efort perpetuu de autoperfecţionare va da până la urmă rezultatele scontate, atât pe plan profesional cât şi din punct de vedere financiar.

 
Leu

Este o săptămână propice studiului. Intelectul dumneavoastră funcţionează la capacitate maximă, astfel încât vor fi favorizaţi toţi Leii care lucrează în cercetare sau care urmează o formă oarecare de învăţământ.

 
Fecioara

Se anunţă o săptămână bună pe plan financiar. nu toată lumea este la fel de strânsă la pungă ca dumneavoastră, iar acum veţi putea să profitaţi de această dărnicie şi de înclinaţia naturală spre cheltuială. Astfel, veţi avea ceea ce vă doriţi fără să umblaţi la propriul portofel.

 
Balanta

Puteţi avea deplină încredere în persoana iubită. Sfaturile pe care vi le oferă în această săptămână sunt valoroase nu numai pentru că vin din inimă, dintr-o preocupare sinceră pentru persoana dumneavoastră, ci şi pentru că denotă o cunoaştere perfectă a necesităţilor şi a preferinţelor dumneavoastră.

 
Scorpion

Sunteţi obişnuit ca dumneavoastră să jucaţi de obicei rolul de ghid, dar în această săptămână rolurile se vor inversa. Veţi avea ocazia să petreceţi o parte din timp alături de o persoană de la care puteţi să învăţaţi multe lucruri utile, cu condiţia să renunţaţi la orgoliu.

 
Sagetator

O săptămână plină de romantism, în care săgeţile lui Cupidon îşi vor face din plin efectul. Teoretic, se poate spune că veţi fi o victimă a zeului iubirii, dar rar se poate vedea o victimă care să îi fie atât de recunoscătoare călăului său.

 
Capricorn

Faceţi eforturi pentru a fi cât mai mulţumit de mediul în care trăiţi. Câteva schimbări aparent minore, precum înlocuirea unui tablou din camera de zi, schimbarea scaunului pe care vă aşezaţi atunci când lucraţi la calculator sau înlocuirea culorii lenjeriei de pat pot avea efecte neaşteptat de puternice asupra stării dumneavoastră generale.

 
Varsator

Vă plimbaţi toată săptămâna, fără vreun scop precis şi fără să realizaţi mare lucru. Totuşi, faptul că vizitaţi mai multe locuri noi şi că staţi de vorbă pe îndelete cu mai multe persoane vă ajută din punct de vedere moral. Simţeaţi nevoie de lărgire a orizontului, iar în această săptămână vă satisfaceţi această dorinţă.

 
Pesti

Este o săptămână extrem de încărcată, în care aveţi de făcut nu neapărat muncă propriu-zisă, cât diferite întâlniri de afaceri. Acestea vă vor solicita nu numai timpul pe care îl alocaţi de obicei îndatoririlor de serviciu, ci vă vor sili să sacrificaţi şi o parte din timpul dedicat familiei.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop