loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2537 ori.
Horoscop saptamanal: 28 aprilie – 4 mai

Luna nouă în Taur, de marți, este principalul eveniment astral al acestei săptămâni. Ea ne ajută să demarăm proiecte concrete, legate de muncă, bani și proprietăți. Intrarea lui Venus în Berbec, din data de sâmbătă, 3 mai, ne face mai orgolioși și sporește nevoia de atenție și de respect din partea celor din jur.

În același timp, se fac în continuare simțite efectele crucii cosmice în semne cardinale, de săptămâna trecută. După cum am văzut, lecția sa principală a constat în a descoperi cine suntem și ce ne dorim cu adevărat, astfel încât să muncim în acord cu ființa noastră profundă, și nu cu o modă trecătoare sau cu planurile altora.

 

horoscop saptamanal 28 aprilie 4 maiLuni, 28 aprilie: trigon între Mercur din Taur și Pluton din Capricorn – ne folosim calitățile încercând să ne afirmăm pe plan profesional și să ne îmbunătățim statutul social

Marți, 29 aprilie: Luna nouă în Taur (conjuncție Soare-Lună în Taur) – apar proiecte legate de bani; apare, de asemenea, dorința de a achiziționa anumite lucruri, pentru satisfacerea căreia avem nevoie tot de bani

Miercuri, 30 aprilie: sextil între Mercur în Taur și Jupiter în Rac – apar idei excelente, în mediul intim, familial. Persoanele care se iubesc cu adevărat și mai ales rudele de sânge își pot oferi astăzi sfaturi excelente.

Joi, 1 mai: Luna în Gemeni face o cuadratură cu Neptun din Pești – cei care își îndreaptă eforturile în prea multe direcții sau care au mai multe dorințe în același timp vor avea parte mai degrabă de dezamăgiri.

Vineri, 2 mai: Luna în Gemeni face un sextil cu Uranus din Berbec – simțim în continuare o mare nevoie de libertate și de experiențe noi, spre care ne îndreptăm indiferent de riscurile pe care acestea le presupun.

Sâmbătă, 3 mai: Venus intră în Berbec – ne atrag tot mai mult lucrurile noi, inedite, experiențele originale, chiar dacă uneori sunt riscante. De asemenea, preferăm lucrurile care nu consumă mult timp.  

Duminică, 4 mai: Soarele în Taur face un trigon cu Pluton din Capricorn – putem profita de acest aspect pentru o transformare de sine, a cărei necesitate am constatat-o deja. Fiecare se poate gândi la ceea ce ar putea schimba, în el însuși, pentru a avea mai mult succes în viață.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop