loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2205 ori.
Horoscop saptamanal: 3-9 februarie

Săptămâna 3-9 februarie, relativ liniştită din punct de vedere astral, aduce un singur eveniment cu adevărat important: joi, Mercur intră în mers retrograd, în semnul Peştilor. Este prima din cele trei retrogradări ale lui Mercur de pe parcursul acestui an şi va dura mai bine de trei săptămâni. Amănunte despre semnificaţia lui Mercur retrograd, AICI.

În rest, Luna, aflată în creştere, străbate sectorul Berbec-Taur-Gemeni, îndemnându-ne la acţiune de mai multe, pe parcursul acestei săptămâni.

horoscop saptamanal 3-9 februarieLuni, 3 februarie: Luna şi Uranus se află în conjuncţie, în semnul Berbecului – aspectul, care ne influenţează mai ales în a doua parte a zilei şi spre seară, ne îndeamnă la acţiune, ne face să preluăm iniţiativa şi să forţăm desfăşurarea evenimentelor în direcţia dorită de noi.

 

Marţi, 4 februarie: Luna, aflată în Berbec, face trei cuadraturi: cu Venus şi Pluton din Capricorn şi cu Jupiter din Rac – e o zi complicată, în care ne va fi greu să împăcăm obligaţiile profesionale cu cele familiale. Există riscul apariţiei unor conflicte.

 

Miercuri, 5 februarie: Luna, intrată în Taur, face două sextiluri: cu Mercur şi Neptun din Peşti – rezolvăm complicaţiile create ieri, ne regăsim calmul şi fiecare dintre noi e mai atent la sentimentele şi dorinţele celor apropiaţi.

 

Joi, 6 februarie: Mercur intră în mers retrograd, în semnul Peştilor – dificultăţi în comunicare, în special în exprimarea sentimentelor şi a trăirilor cele mai profunde. Latura noastră raţională funcţionează în regim de avarie.

 

Vineri, 7 februarie: Luna în Taur se află în opoziţie cu Saturn din Scorpion – o zi în care e mai bine să fim prudenţi; înainte de a acţiona, e ideal să ne analizăm cu atenţie dorinţele, pentru a le înţelege cu adevărat.

Sâmbătă, 8 februarie: Sextil între Luna în Gemeni şi Uranus în Berbec – ne bucurăm din plin de ziua liberă. E o descărcare de energie, în care găsim metodele potrivite (uneori, extrem de zgomotoase) de a scăpa de stresul acumulat pe parcursul săptămânii de lucru.

 

Duminică, 9 februarie: Luna în Gemeni se află în trigon cu Soarele din Vărsător, iar spre seară şi cu Marte din Balanţă – ne reîncărcăm bateriile, astfel că încheiem săptămâna într-o stare fizică excelentă. Aşadar, auspicii favorabile şi pentru săptămâna următoare.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop