loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2365 ori.
Horoscop saptamanal: 3-9 martie

În ultimele luni, am avut de a face cu un Jupiter retrograd în Rac și un Saturn în mers direct, în Scorpion. La început de martie, avem de a face cu o schimbare importantă de nuanță: Jupiter își încetează retrogradarea și își reia mersul direct, în timp ce Saturn începe să retrogradeze. Ne-am însușit o bună parte din lecția puterii, pe care va trebui să dovedim că o putem folosi. În schimb, apar provocări mai importante, în ceea ce privește securitatea emoțională.

Luni, 3 martieSaturn în mers aparent retrograd, în semnul Scorpionului – sunt reevaluate

horoscop saptamanal 3-9 martie

 acţiunile pe care le-am făcut în ultimele luni pe plan financiar. E nevoie să reanalizăm sursele noastre de putere.

 

Marți, 4 martiesextil între Soarele din Peşti şi Pluton din Capricorn – trebuie să fim atenţi la semnalele interioare legate de profesie şi carieră, la cum ne simţim la locul de muncă. Pe baza lor, putem lua decizii de schimbare.

 

Miercuri, 5 martieVenus intră în semnul Vărsătorului – ne apropiem de prieteni şi găsim o mare satisfacţie în a-i avea alături de noi, cât mai des şi cât mai mulţi. De asemenea, creşte dorinţa de a cumpăra gadgeturi de ultimă generaţie.

 

Joi, 6 martieJupiter îşi încetează retrogradarea şi revine în mers direct, în semnul Racului – în ultimele luni, am fost ajutaţi să conştientizăm problemele legate de casă, familie şi propriile sentimente. Acum, e timpul să trecem la rezolvarea lor, pe baza înţelegerii acumulate.

 

Vineri, 7 martie: Luna în Gemeni face o cuadratură cu Neptun din Pești – avem vise neclare, suntem mai mult cu capul în nori și există destule nepotriviri între diferitele noastre acțiuni, precum și între imaginație și realitate.

Sâmbătă, 8 martie: Luna în Gemeni face o cuadratură cu Soarele din Pești – o altă zi tulbure, în care apar semnale contradictorii și ne vine greu să alegem o direcție clară de acțiune.

 

Duminică, 9 martie: Luna în Gemeni face un trigon cu Marte retrograd din Balanță – la sfârșit de săptămână, găsim în sfârșit o direcție de acțiune. Nu e neapărat ușoară, dar cel puțin avem o direcție clară, pentru zilele următoare.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop