loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2814 ori.
Horoscop saptamanal: 30 aprilie – 6 mai

Horoscopul saptamanal pentru perioada 30 aprilie – 6 mai stă sub semnul trigonului dintre Soarele în Taur şi Pluton în Capricorn, ce exercită o influenţă puternică îndeosebi la începutul intervalului. Simţim nevoia de a face diferite înnoiri, de a progresa în toate domeniile noastre de activitate.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 30 aprilie-6 mai, pentru fiecare din cele 12 zodii:

Berbec

Dacă doriţi să schimbaţi ceva în ceea ce priveşte banii, ar fi bine să vă gândiţi la modificări profunde pe plan profesional. Cu actualul job, e greu de crezut că banii vor începe să curgă, pe neaşteptate, din cer.

 

Taur

Vă puneţi serios mintea la contribuţie, având un singur obiectiv principal: banii. Pentru a câştiga mai mulţi, veţi face inclusiv destule călătorii în interes de serviciu sau de afaceri. De asemenea, o să vă puneţi serios şi cu burta pe carte.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

În această săptămână, aţi putea redescoperi plăcerea cititului. Puţine lucruri oferă tihna şi senzaţia de bine comparabile cu cele simţite atunci când răsfoim tacticos paginile unei cărţi, într-o după-amiază ploioasă, cu o cafea aburindă în faţa noastră.

În week-end, veţi merge la o petrecere cu foarte mulţi invitaţi. Pregătiţi-vă din timp hainele potrivite: e musai să vă îmbrăcaţi frumos.

 

Rac

Planurile de distracţie pe care le aveaţi pentru intervalul de timp imediat următor se vor schimba radical. Totul se întâmplă ca urmare a apariţiei unei persoane noi, cu idei total diferite de cele care s-au vehiculat până acum.

 

Leu

Vi se comunică iminenţa unei schimbări la locul dumneavoastră obişnuit de muncă. Nu este vorba de o mutare pe alt post, ci mai degrabă de o redefinire a responsabilităţilor dumneavoastră.

 

Fecioara

Vă atrage atenţia un nou domeniu şi vă comportaţi la fel ca un copil care tocmai a primit o jucărie nouă. Renunţaţi la multe alte activităţi pentru a vă dedica noului hobby, fără să vă pese că alţii vă cer ajutorul în probleme mult mai importante.

 

Balanta

Un prieten face o schimbare importantă în viaţa sa, ceea ce vă trezeşte uimirea. Deveniţi conştient de faptul că dumneavoastră nu aţi fi capabil niciodată să vă asumaţi un gest atât de riscant, fără să aveţi vreo variantă de rezervă.

În week-end, vă petreceţi cea mai mare parte a timpului acasă, refuzând politicos orice eventuală invitaţie.

 

Scorpion

Primiţi vestea unei posibile schimbări pe plan financiar. Aceasta nu se va simţi chiar imediat, dar faptul că ştiţi ce urmează să se întâmple vă este de foarte mare folos.

Vă petreceţi sfârşitul de săptămână în compania prietenilor dumneavoastră. vă simţiţi foarte bine în mijlocul lor, mai ales că vă îndeletniciţi cu activităţi extrem de plăcute.

Sagetator

Descoperiţi tot felul de surse mărunte de finanţare. Acestea nu vă aduc grămada de bani la care visaţi atunci când vă lăsaţi imaginaţia să plutească, dar vă permit să vă satisfaceţi numeroase dorinţe.

 

Capricorn

Sunteţi nemulţumit de unii dintre colaboratorii dumneavoastră, astfel încât luaţi deciziile menite să ducă la rezolvarea, într-un fel sau altul, a problemelor care vă deranjează.

La sfârşit de săptămână, nu veţi putea să dedicaţi prea mult timp pentru odihnă şi relaxare. Urmează să apară ca din pământ diferite îndatoriri, astfel că veţi munci inclusiv în zilele dedicate odihnei.

 

Varsator

Vă regăsiţi vocaţia de cuceritor. Privirea dumneavoastră blândă şi aerul visător devin o armă letală pentru reprezentanţii sexului opus, atunci când sunt combinate cu replicile potrivite.

 

Pesti

Participaţi aproape în fiecare zi la câte o reuniune mondenă destul de plictisitoare, dar la care trebuie neapărat să fiţi prezent. Cea mai bună metodă de a evita plictiseala extremă ar fi găsirea unei companii cât mai plăcute.

Soluţiile găsite pentru a rezolva problemele financiare îşi vor dovedi din plin eficacitatea pe parcursul acestei săptămâni.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop