loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3918 ori.
Horoscop saptamanal: 30 ianuarie – 5 februarie

 Horoscopul saptamanal pentru perioada 30 ianuarie – 5 februarie are, ca principal eveniment astral, începutul tranzitului lui Neptun prin Peşti – zodia de domiciliu a acestei planete care ne influenţează idealurile şi orientarea spirituală, dar care implică şi un risc considerabil de iluzionare.

Iată horoscopul saptamanal pentru saptamana 30 ianuarie – 5 februarie, pentru fiecare zodie:

Berbec

Prietenii încep să viseze frumos. Atât de frumos, încât uneori vă întrebaţi dacă ţin măcar un pic cont şi de realitate, atunci când îşi fac planuri de viitor. În comparaţie cu ei, dumneavoastră sunteţi o întruchipare a realismului şi prudenţei.

 
Taur

Vă exprimaţi emoţiile cu mai multă uşurinţă. Asta e o veste excelentă pentru acei Tauri care au de făcut o declaraţie de dragoste sau care vor să împărtăşească un secret, însă până acum le-a lipsit curajul de a vorbi.

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Dacă gândiţi prea mult înainte de a acţiona, veţi pierde ocazia favorabilă şi apoi nu veţi avea decât regrete. E bine să învăţaţi că uneori trebuie să vă urmaţi inspiraţia, instinctele, fără să mai treceţi chiar orice decizie prin filtrul mai lent al raţiunii.

 
Rac

Aveţi trăiri emoţionale intense, pe care însă vă învăţaţi să le exprimaţi foarte bine. Veţi beneficia de numeroase avantaje, datorită capacităţii de a accepta ceea ce simţiţi, într-o lume în care fiecare este mai degrabă în război cu sine însuşi.

 
Leu

Se anunţă o dispută de zile mari, în legătură cu o sumă de bani. Posibil ca cineva să încerce să vă înşele, oferindu-vă o sumă infimă, după ce v-a făcut promisiuni cu totul nerealiste. Reacţia dumneavoastră îl va pune rapid la punct.

 
Fecioara

Partenerul de viaţă îşi controlează cu greu sentimentele, astfel că vă puteţi aştepta la tot felul de izbucniri emoţionale. Nu trebuie să vă miraţi dacă acum vă pupă, apoi vă critică, iar după câteva minute vă pupă din nou. Îi va trece, la un moment dat. Tot ce trebuie să faceţi e să fiţi răbdător şi înţelegător.

 
Balanta

E ceva agitaţie pe la locul de muncă, dar reuşiţi să vă menţineţi departe de probleme şi de eventualele conflicte. Îi lăsaţi pe alţii să se certe, tot ce vreţi e să fiţi lăsat în pace pentru a vă face treaba cât mai bine.

 
Scorpion

Vă recâştigaţi naturaleţea şi vă permiteţi ca uneori să renunţaţi la măşti, pentru a vă comporta ca un copil. Datorită acestui comportament, şi atitudinea celor din jur faţă de dumneavoastră se va schimba mult în bine.

Sagetator

Planurile elaborate făcute de dumneavoastră sunt sistematic date peste cap de o persoană din familie. Nu o face intenţionat, dar reuşeşte de fiecare dată să vă schimbe radical programul şi chiar scopurile pe termen mai lung.

 
Capricorn

Aveţi unele discuţii lămuritoare cu persoanele apropiate. Se acumulaseră unele nemulţumiri, posibile surse de neînţelegere, astfel că decideţi să puneţi cărţile pe faţă. Şi bine faceţi, pentru că astfel veţi reuşi să rezolvaţi orice problemă chiar înainte să devină serioasă.

 
Varsator

Încercaţi să vă utilizaţi flerul şi intuiţia inclusiv atunci când vine vorba de bani. La început rezultatele nu sunt entuziasmante, dar cu timpul veţi reuşi să vă dezvoltaţi acest talent şi, eventual, să daţi marea lovitură.

 
Pesti

Cu Neptun revenit acasă, în semnul dumneavoastră astral, vă simţiţi ca şi cum recâştigaţi ceva important, de care aţi fost privat timp îndelungat. Împăcarea cu dumneavoastră înşivă şi armonia care va decurge de aici va avea apoi efecte pozitive şi în relaţiile cu alte persoane. 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop