loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3413 ori.
Horoscop saptamanal: 30 iunie – 6 iulie: vocea noastra se face din nou auzita

Chiar la început de lună, Mercur – retrograd în ultimele săptămâni – își reia mersul direct prin semnul Gemenilor. E o veste excelentă pentru cei care au lucruri de transmis, de împărtășit lumii întregi sau poate doar câtorva aleși, dintre cei dragi. Comunicarea merge bine și mesajele noastre sunt cu adevărat înțelese.

horoscop saptamanal 30 iunie 6 iulieUn alt aspect astral important al săptămânii este opoziția dintre Soarele în Rac și Pluton din Capricorn, de vineri. Ni se arată că în viața noastră e nevoie de unele transformări, dar e important ca acestea să nu însemne o ruptură totală cu trecutul, ci tot ce am făcut până acum să fie folosit mai degrabă ca o bază, o fundație pe care putem construi, în mod armonios, ceva nou.

 

Luni, 30 iunie: Luna în Leu face sextil cu Venus și cu Juno din Gemeni – relațiile între tineri și bătrâni, între copii și părinți, între șefi și subalterni merg astăzi mai bine decât de obicei. O șansă pentru toate parteneriatele și colaborările de acest tip.

Marți, 1 iulie: Mercur își reia mersul direct, în semnul Gemenilor – se încheie o perioadă mai dificilă, din punct de vedere al modului de a comunica. Mercur în Gemeni, în mers direct, ne ajută să spunem lucrurilor pe nume și să ne transmitem cu limpezime gândurile și părerile.

Miercuri, 2 iulie: Luna în Fecioară se află în opoziție cu Neptun din semnul Peștilor – visele se izbesc de realitatea concretă, a vieții de zi cu zi. Mulți dintre noi sunt asemenea acelui filosof care, cu gândul la problemele universului, nu a văzut groapa din fața propriilor picioare.

Joi, 3 iulie: Luna în Fecioară face un sextil cu Saturn din Scorpion – ni se cer răbdare și organizare. Cei capabili să își organizeze activitatea până în cele mai mici amănunte vor avea cel mai mult de câștigat, pe parcursul acestei zile.

Vineri, 4 iulie: opoziție între Soarele în Rac și Pluton din Capricorn – experiențele trecutului sunt valoroase atât timp cât se pot transforma și pot fi folosite pentru a construi lucruri noi. Altfel, rămân simple lucruri de prisos, care ne împiedică să ne dezvoltăm. Aceasta e lecția acestei zile.

Sâmbătă, 5 iulie: Luna în Balanță face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – ca și ieri, este evidentă necesitatea unor transformări, dar astăzi înțelegem deplin dificultatea și riscurile pe care le vor implica acestea. Efortul merită, însă!

Duminică, 6 iulie: Luna în Balanță face un trigon cu Mercur din Gemeni – comunicarea decurge foarte bine, în această zi de duminică, în care, pe fondul relaxării, aplecăm urechea și sufletul cu mai multă atenție și la problemele celor de lângă noi.

 

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop