loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9917 ori.
Horoscop săptămânal: 31 iulie-6 august

Începând chiar de luni, Venus în Rac aduce mai multă afecțiune și nevoie de a ne exprima iubirea și de a-i îngriji pe cei dragi. Apoi, de miercuri, Uranus retrograd scoate la lumină aspecte nerezolvate din trecut, pe care trebuie să le depășim pentru a construi un viitor mai bun. Iată cum e influențată fiecare zodie:

Berbecul are parte de multe ispite, pe parcursul acestei săptămâni. Parcă i se oferă – și încă din belșug! – tocmai lucrurile care îi plac cel mai mult. Dar, de fiecare dată, va trebui să plătească și un preț, dacă va alege să își satisfacă dorințele. În week-end, simțiți că aveți o idee genială, pe care însă puțini o înțeleg.

E recomandabil ca Taurul să trateze cu circumspecţie orice propunere de afaceri care se anunţă prea avantajoasă ! Este posibil ca cineva să încerce să îl păcălească. În week-end, simțiți nevoia mai degrabă de liniște și odihnă, decât de distracție și zgomot.

Pentru Gemeni, pot să apară neînţelegeri cu prietenii, legate de bani. Poate fi vorba de modul în care se împart cheltuielile atunci când merg undeva împreună. În week-end, bugetul personal va evolua în mod favorabil, datorită unei sume apărute pe neașteptate.

Racului i se cer tot felul de servicii și de favoruri, și nu numai de către persoane față de care ar avea vreo obligație. Trebuie să ia fiecare caz în parte și să facă ce îl îndeamnă inima. În week-end, veți fi cu gândul mai mult la o chestiune legată de serviciu.

Leul se comportă destul de abrupt în societate. Emite cu brutalitate mai multe păreri pe care cei din jur nu sunt pregătiţi nici măcar să le înţeleagă, cu atât mai puţin să le accepte. În week-end, vă simțiți foarte bine alături de o persoană pe care abia atunci o cunoașteți.

Fecioara poate avea parte de experiențe foarte intense, pe parcursul acestei săptămâni. Atât pe plan amoros, cât și în legătură cu domenii tabu, despre care cei mai mulți preferă să nu vorbească. În week-end, sunt posibile surprize pe plan financiar.

Balanța este protectivă, chiar maternă, cu partenerul de viață. Reprezentanții acestei zodii simt nevoia să le arate mai multă afecțiune celor alături de care își petrec cea mai mare parte a timpului. În week-end, o persoană din trecut reapare în viața dumneavoastră.

Scorpionul nu are răbdarea necesară pentru a pune în practică tot ceea ce ştie. Din această cauză, sunt oameni care rămân cu impresia că, de fapt, Scorpionii nu dețin prea mult cunoștințe. Total greșit! În week-end, cea mai bună decizie este să faceți o călătorie.

Deşi nu recunoaşte acest lucru, Săgetătorului îi face mare plăcere când cineva îi poartă de grijă la fel ca unui bebeluş. Și are parte de astfel de răsfăț din partea celor dragi, pe parcursul acestei săptămâni. În week-end, se va găsi ceva de muncă, astfel că nu veți avea parte de relaxarea dorită.

Capricornul se pune într-una în slujba celor din familie, pentru care ajutorul său este extrem de prețios. Însă face acest lucru cu prețul neglijării propriilor proiecte. În week-end, aveți parte, la rândul dumneavoastră, de toată atenția dorită, din partea celor dragi.

Vărsătorul cel iubitor de risc dă dovadă de mai multă prudență decât de obicei, atât pe plan profesional, cât și în relațiile interumane. Nu se mai grăbește să ia decizii și nici nu mai face paradă cu sinceritatea lui brutală. În week-end, încercați să puneți în aplicare o idee mai veche, pentru care până acum nu ați avut timpul necesar.

Peștii au cheltuit mulți bani în ultima vreme, iar acum simt nevoia să pună mai multă ordine în bugetul personal. Pentru asta, vor avea însă nevoie și de înțelegerea celor dragi. În week-end, primiți, cu mare plăcere, vizita unor prieteni.

Luni, 31 iulie: Venus intră în Rac – devenim mai afectuoși cu cei dragi, simțim nevoia să îi protejăm și să le spunem cât de mult îi iubim.

Marți, 1 august: Luna în Săgetător face o cuadratură cu Mercur din Fecioară – suntem prea cârcotași, prea critici; trebuie să ne concentrăm mai mult pe scopurile generale, decât pe amănunte.

Miercuri, 2 august: Uranus intră în mers retrograd, în Berbec – e important să privim spre viitor, nu spre trecut. Desprinderea de vechile obișnuințe, spargerea vechilor tipare devin prioritare, pe durata acestui tranzit.

Joi, 3 august: conjuncție Lună-Saturn în Săgetător – astăzi nu ne entuziasmăm prea ușor. Dimpotrivă, suntem suspicioși cu străinii și cu cei care anunță că au obiective extrem de îndrăznețe.

Vineri, 4 august: Jupiter în Balanță face o cuadratură cu Pluton din Capricorn – e dificil să găsim calea de mijloc, între familie și carieră. parcă fiecare din cele două domenii are nevoie de întreg timpul și energia pe care le avem la dispoziție.

Sâmbătă, 5 august: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – simțim nevoia de schimbare, de transformare, dar nu vrem să riscăm, astfel că, toate acestea se petrec foarte lent, pas cu pas.

Duminică, 6 august: Luna în Capricorn face o cuadratură cu Uranus din Berbec – teama de necunoscut și de schimbare apare din nou, la finalul unei săptămâni în care am fost mai mereu îndemnați să corectăm anumite aspecte din viața noastră.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop