loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2817 ori.
Horoscop saptamanal: 31 martie – 6 aprilie

Luna începe această săptămână în semnul Berbecului și o încheie în Rac activând, pe rând, spiritul combativ specific primei zodii, puterea de muncă a Taurului, inteligența și curiozitatea Gemenilor, pentru ca la sfârșit de săptămână să ne îndemne să stăm acasă, în familie.

Soarele face, marți și vineri, două cuadraturi cu planete grele (Jupiter, apoi Pluton) care ne împiedică dezvoltarea și aduc obstacole în calea proiectelor noi. Totuși, conjuncția cu Uranus de miercuri ne poate ajuta să găsim soluții neașteptate, originale, prin care să depășim orice obstacol.

 horoscop saptamanal 31 martie 6 aprilie

Luni, 31 martie: Luna în Berbec se află în opoziție cu Marte retrograd din Balanță – încercările de colaborare suferă astăzi, parteneriatele de orice tip sunt afectate, mai ales când vine vorba de acțiune, de proiecte concrete.

Marți, 1 aprilie: cuadratură între Soarele din Berbec și Jupiter din Rac – de Ziua Păcălelilor, lucrurile sunt încurcate și din punct de vedere astrologic. Orice început e dificil, iar începutul lui aprilie confirmă din plin această vorbă.

Miercuri, 2 aprilie: conjuncție Soare-Uranus în Berbec – spargem blocajele existente în ziua anterioară; astăzi, au de câștigat cei care se simt liberi și știu să avanseze prin salturi bruște.

Joi, 3 aprilie: trigon între Mercur din Pești și Saturn din Scorpion – o zi în care se poate pune preț pe vorbele noastre; au loc discuții serioase și ne asumăm diferite angajamente.

Vineri, 4 aprilie: cuadratură între Soarele din Berbec și Pluton din Capricorn - schimbarea nu e tocmai la modă, astăzi. Dimpotrivă, vor fi apreciate mai degrabă soluțiile conservatoare.

Sâmbătă, 5 aprilie: Venus intră în Pești - e multă sensibilitate, în orice relații. Visarea cu ochii deschiși este la ordinea zilei, amenințând să ne sustragă de la îndatoririle zilnice.

Duminică, 6 aprilie: conjuncție între Lună și Jupiter, în semnul Racului – avem parte de mult optimism și de voie bună, la sfârșit de săptămână. Zi perfectă pentru relaxare în familie.

Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop