loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2351 ori.
Horoscop saptamanal: 5-11 mai

Săptămâna 5-11 mai este, în cea mai mare parte a ei, una destul de liniștită din punct de vedere astrologic, fără evenimente foarte importante. Intrarea lui Mercur în Gemeni, de miercuri, 7 mai, este de bun augur, deoarece planeta comunicării ajunsă în semnul astral pe care îl guvernează va debloca o serie de aspecte, pe plan relațional.

Doar week-end-ul este ceva mai tulbure, cu două opoziții, una între Marte și Venus, cealaltă între Soare și Saturn – prilej de a privi în față problemele, fie relaționale, fie financiare, și de a căuta noi soluții pentru rezolvarea acestora.

 horoscop saptamanal 5-11 mai

Luni, 5 mai: Luna în Rac face un sextil cu Mercur din Taur – purtăm discuții calme, liniștite, cu persoanele dragi; atmosfera din familie devine mai plăcută;

 

Marți, 6 mai: Soarele în Taur face un sextil cu Jupiter din Rac – o zi și o perioadă favorabilă aspectelor legate de casă și de familie. Sunt posibile dezvoltări ale unor aspecte care țin de trecut, ale unor proiecte care își au rădăcinile cu ceva mai mult timp în urmă.

 

Miercuri, 7 mai: Mercur intră în Gemeni – debutează o perioadă ideală pentru tot ce înseamnă comunicare. Aflat în propriul domiciliu, mercur ne ajută să ne facem înțeleși, dar și să înțelegem mai bine lucrurile și oamenii din jurul nostru.

 

Joi, 8 mai: conjuncție între Lună și asteroidul Pallas, în semnul Leului – dobândim capacitatea de a sesiza oportunitățile pentru propria afirmare; încercăm să ne plasăm mereu în lumină, în centrul atenției.

 

Vineri, 9 mai: trigon între Luna în Fecioară și Pluton în Capricorn – bine motivați, suntem capabili să îndeplinim astăzi orice sarcină, oricât de neplăcută ar părea la prima vedere. Vă puteți așadar dedica unor treburi mai complicate sau mai plictisitoare.

Sâmbătă, 10 mai: opoziție între Venus în Berbec și Marte în Balanță – apar tot felul de provocări, în viața de cuplu și în parteneriate în general. Cuplurile rezistente vor ieși întărite din această experiență, iar celelalte vor înțelege că există ceva care trebuie schimbat.  

 

Duminică, 11 mai: opoziție între Soarele în Taur și Saturn retrograd din Scorpion – pot avea loc conflicte pentru putere și dominație sau pentru instrumentele care asigură posturi dominante, precum banii și proprietățile.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop