loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2166 ori.
Horoscop saptamanal: 6-12 august - Gemenii vor bani

Horoscopul saptamanal pentru perioada 6-12 august este influenţat de intrarea lui Venus în Rac, care pune accent pe sentimente şi emoţii. Miercuri, Mercur în Leu îşi reia mersul direct şi face să dispară dificultăţile legate de comunicare.

Iată horoscopul saptamanal pentru fiecare zodie, în perioada 6-12 august 2012:

Berbec

În această săptămână, familia devine tot mai importantă în viaţa dumneavoastră. Petreceţi acasă foarte mult timp şi astfel aveţi ocazia să recuperaţi momente frumoase alături de cei dragi, îndelung amânate până acum, din cauza obligaţiilor profesionale.

 

Taur

Trebuie să alegeţi o destinaţie de călătorie şi, în mod surprinzător, nu vă atrag, ca de obicei, destinaţiile necunoscute, ci doriţi să mergeţi într-un loc pe care l-aţi mai vizitat şi unde v-aţi simţit foarte bine. Parcă nu aveţi chef de experimente de nici un fel, ci de această dată aveţi de gând să mergeţi la sigur.

 Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Banii reprezintă prioritatea dumneavoastră absolută, pe parcursul acestei săptămâni. Îi câştigaţi, îi planificaţi, îi cheltuiţi, îi împrumutaţi. Un lucru e cert: din ce în ce mai mult, totul se învârte în jurul lor.

 

Rac

Discuţia cu un prieten vă face să vă schimbaţi planurile pentru această săptămână. Acesta vă dezvăluie, fără să îşi dea seama, câteva lucruri foarte importante, în funcţie de care ştiţi exact cum să vă comportaţi pentru a obţine o serie de avantaje. Majoritatea – pe plan financiar şi profesional.

 

Leu

În jurul dumneavoastră se strâng mai multe persoane care vă cer să le îndrumaţi în diferite domenii. Acceptaţi acest rol de îndrumător, care vă responsabilizează în plus. Iar rezultatele obţinute sunt bune şi pentur dumneavoastră, şi pentru cei pe care îi sfătuiţi.

 

Fecioara

Este posibil ca în curând să fiţi nevoit să faceţi o călătorie de afaceri. acest lucru nu vă deranjează absolut deloc, deoarece sunteţi sigur că veţi putea să combinaţi lucrurile serioase cu distracţia şi veţi profita de această deplasare ca de un adevărat concediu.

 

Balanta

Partenerul de viaţă vă pune în continuare la lucru. S-a învăţat să îi acordaţi ajutorul de fiecare dată când are o problemă, astfel încât îi vine greu să se descurce de unul singur. Ajutorul dumneavoastră îi va prinde foarte bine, dându-i încredere şi ajutându-l să depăşească repede problema.

 

Scorpion

Acum este momentul propice pentru a face o călătorie. Cu cât mai departe, cu atât mai bine. Dacă nu vă permiteţi vreo destinaţi exotică, până la urmă e bună şi o mică excursie la munte sau chiar la nişte rude de la ţară. Vorba românului: merge şi aşa.

Sagetator

Posibil să primiţi cadouri consistente, valoroase, pe parcursul acestei săptămâni. Acestea vor veni de la persoane care ţin cu adevărat la dumneavoastră şi vor să vă dovedească acest lucru într-un mod cât mai frumos, fără să se uite deloc la bani.

 

Capricorn

Partenerul de viaţă vă cere să îi acordaţi mai multă atenţie şi mai mult timp. Veţi răspunde afirmativ acestor dorinţe ale sale, mai ales că veţi beneficia de mai mult timp liber decât în mod obişnuit, datorită ritmului mai lent de la serviciu, specific perioadei de vară.

 

Varsator

Vi se dau noi responsabilităţi în familie. Acest lucru nu vă convine, dar nici nu puteţi să protestaţi în vreun fel, deoarece sunteţi singurul care cam trăgea mâţa de coadă. În rest, toată lumea îşi execută îndatoririle fără să protesteze. Aşadar, vă resemnaţi şi acceptaţi noile sarcini.

 

Pesti

Chiar şi atunci când faceţi cadouri, tot aveţi grijă să câştigaţi ceva. De exemplu, le oferiţi cu mare plăcere daruri persoanelor despre care ştiţi sigur că vă vor oferi, la rândul lor, cadouri foarte frumoase. Astfel, mergeţi pe principiul- puţin diferit de cel biblic – conform căruia trebuie să dai, ca să ţi se dea.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Berbec, Capricorn, Vărsător, Peşti

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Gemeni, Rac, Săgetător, Capricorn

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop