loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2455 ori.
Horoscop saptamanal: 6-12 ianuarie

Prima săptămână de lucru din 2014 începe destul de complicat, cu o opoziţie Soare-Jupiter care nu ne permite un debut chiar în forţă. Dimpotrivă, lucrurile trebuie abordate treptat, cu multă răbdare – răbdare care le va lipsi multora dintre noi marţi, pe fondul unei conjuncţii Lună-Uranus.

Treptat însă, totul se reglează în a doua parte a săptămânii, iar intrarea lui Mercur în Vărsător ne va ajuta să găsim soluţiile salvatoare pentru a depăşi rapid orice eventual obstacol.

horoscop saptamanal 6-12 ianuarieLuni, 6 ianuarie: opoziţie între Soarele din Capricorn şi Jupiter din Rac – apar deja unele elemente contradictorii între planul profesional şi cel familial. Ele pot fi însă depăşite cu succes.

 

Marţi, 7 ianuarie: conjuncţie între Lună şi Uranus, în semnul Berbecului – zi mai zbuciumată, în care încercăm să forţăm lucrurile şi să facem mult în timp puţin.

 

Miercuri, 8 ianuarie: conjuncţie Mercur-Venus în semnul Capricornului – vorbim despre sentimentele noastre şi, în ciuda unor dificultăţi, reuşim să clarificăm multe lucruri.

 

Joi, 9 ianuarie: cuadratură între Marte din Balanţă şi Jupiter din Rac – deschiderea faţă de alte persoane are de suferit, din cauză că avem o atitudine prea conservatoare, ancorată parcă prea mult în trecut.

 

Vineri, 10 ianuarie: Luna în Taur se află în trigon cu Soarele, cu Venus şi cu Pluton din Capricorn – zi armonioasă, în care ne simţim bine în propria piele şi putem lua decizii importante.

 

Sâmbătă, 11 ianuarie: Mercur intră în Vărsător – renunţăm la bariere, blocaje şi jenă şi vorbim liber, afirmându-ne independenţa şi propria originalitate.

 

Duminică, 12 ianuarie: Saturn din Scorpion face un sextil cu Soarele în Capricorn şi un alt sextil cu Venus retrograd în Capricorn – multă seriozitate în această zi, asociată cu inteligenţa necesară pentru a lua decizii majore. De asemenea, căutăm să ne organizăm ziua astfel încât să putem îmbina în mod optim utilul cu plăcutul.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop