loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1951 ori.
Horoscop saptamanal: 9-15 aprilie

Horoscopul saptamanal pentru perioada 9-15 aprilie aduce una caldă, alta rece. Marţi, Pluton intră în mers retrograd, astfel că nu mai avem de ales când vine vorba de schimbări, ci chiar suntem siliţi să renunţăm la lucrurile depăşite din viaţa noastră.

În schimb, sâmbătă, Marte îşi reia mersul direct, astfel că beneficiem de mai multă energie şi de hotărâre.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 9-15 aprilie, pentru fiecare zodie:

Berbec

Deşi vă îndepliniţi datoria cum puteţi mai bine la locul de muncă şi daţi un randament foarte bun – mai ales dacă ţinem cont de faptul că e săptămâna Paştelui -, totuşi, superiorii dumneavoastră nu par a fi deloc mulţumiţi. Poate că totuşi veţi reuşi să îi aduceţi pe calea cea bună după sărbători.

 
Taur

Persoana iubită se comportă destul de ciudat în această săptămână, punându-vă pe gânduri. În final însă, vă daţi seama că nu aveţi nici un motiv de îngrijorare şi chiar începe să vă facă plăcere să îi satisfaceţi cele mai originale dorinţe.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

În familie apar mici discuţii provocate de unele planuri ale dumneavoastră, considerate prea îndrăzneţe de cei din jur. Dar ştiţi mai bine decât ei că aveţi suficiente motive pentru a fi optimist.

 
Rac

Pe plan financiar, puteţi să vă aşteptaţi la tot felul de surprize, atât pozitive, cât şi negative. Cu alte cuvinte, puteţi primi pe neaşteptate sume mari de bani, dar există şi şansa de a vă pomeni cu noi datorii. Cert e că nu va fi deloc o săptămână liniştită, din acest punct de vedere.

 
Leu

Sunteţi mai raţional decât de obicei şi începeţi să priviţi cu un ochi ceva mai critic orice vă cade sub ochi. Este bine, pentru că nu veţi mai ajunge să vă păcălească oricine încearcă. Aveţi însă grijă să nu cădeţi în extrema cealaltă şi să nu mai acordaţi încredere nimănui!

 
Fecioara

Sunteţi din nou în formă şi vă descurcaţi excelent aproape în tot ceea ce faceţi.

veţi avea însă surpriza neplăcută să constataţi că realizările dumneavoastră nu bucură pe toată lumea şi că sunt şi persoane mai degrabă invidioase, decât bucuroase. Inclusiv din cele pe care le consideraţi apropiate şi de încredere…

 
Balanta

Începeţi să fiţi nemulţumit de anumite aspecte din viaţa dumneavoastră şi acţionaţi hotărât pentru a vă dezvolta astfel încât să nu scăpaţi de constrângerile pe care acum le simţiţi la tot pasul. relaţiile cu persoanele apropiate pot reprezenta un început, din acest punct de vedere.

 
Scorpion

In această săptămână, este bine să lămuriţi toate problemele de familie care v-au preocupat în ultimul timp. Aveţi şanse mari să găsiţi înţelegere la rudele cu care trebuie să discutaţi. Oricum, nu are rost să le prelungiţi la infinit, pentru că amânările nu fac bine nimănui.

Sagetator

În următoarea perioadă de timp, este indicat să renunţaţi la investiţiile spectaculoase şi orice plan care indică mari cheltuieli. Vor apărea unele probleme cu banii, iar cumpătarea vă poate ajuta să traversaţi această perioadă cu bine.

 
Capricorn

Săptămâna este bună îndeosebi pentru acei Capricorni care desfăşoară o muncă în care îşi folosesc intelectul.

Sfârşitul acestei săptămâni este ideal pentru o călătorie, inclusiv la distanţă. aşadar, ideal ar fi ca Paştele să fie sărbătorit mai departe de casă.

 
Varsator

Le împărtăşiţi prietenilor dumneavoastră planurile pe care le-aţi tot rumegat în ultimul timp. Nu sunt foarte surprinşi, deoarece şi ei s-au gândit că puneţi ceva la cale şi, prin simplu calcul al probabilităţilor, au ajuns destul de aproape de adevăr. Astfel, vă daţi seama că vă cunosc ceva mai bine decât credeaţi.

 
Pesti

Puteţi începe câteva parteneriate de mare succes în această perioadă, indiferent de domeniu. Poate fi vorba de relaţii profesionale, sentimentale sau de simple prietenii, un lucru e sigur: oamenii pe care îi veţi alege acum să vă fie alături se vor dovedi parteneri de mare încredere.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop