loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5344 ori.
Horoscop septembrie 2016: principalele tranzite și aspecte astrale

Luna septembrie aduce echilibru pe mai multe planuri, și nu numai datorită echinocțiului de primăvară, când ziua e egală cu noaptea iar Soarele în Balanță aduce armonie pe plan relațional. Pluton își încetează mersul retrograd, sprijinind construirea unei reputații de succes, iar Marte în Capricorn îi avantajează pe cei care știu să facă planuri pe termen lung, cu răbdare și constanță.

Intrat în semnul Balanței începând cu data de 9 septembrie, Jupiter influențează pozitiv cuplurile și face să crească numărul de logodne și de căsătorii. În plus, colaborările sunt favorizate și în alte domenii, nu doar în cel amoros. De exemplu, parteneriatele de afaceri stabilite acum vor fi extrem de solide și vor aduce profituri importante, pe viitor.

 

1 septembrie: Luna Nouă în Fecioară (conjuncție Soare-Lună în Fecioară și eclipsă inelară de Soare, care nu este vizibilă în România) – calitățile de analiză specifice zodiei Fecioară sunt deplin activate, pentru toată lumea. Nativii fiecărui semn astral le pot folosi pentru a înțelege în ce situație se află și cum trebuie să acționeze. Acordați maximă atenție detaliilor care fac diferența!

9 septembrie: Jupiter intră în Balanță – acest tranzit aduce mai multă armonie pe plan relațional. Abilitatea noastră de a identifica și de a înțelege sentimentele persoanelor din jur este mult întărită, pe parcursul acestui tranzit (9 septembrie 2016-10 octombrie 2017). Amănunte suplimentare despre Jupiter în Balanță găsiți AICI.

10 septembrie: Saturn în Săgetător face o cuadratură cu Neptun din Pești – e greu să facem distincția între ceea ce ne dorim și ceea ce e cu adevărat posibil să obținem. Există riscul să cheltuim timp și energie cu așteptări nerealiste. Poate că ar fi bine să cereți sfatul unor persoane cu mai multă experiență sau cu un nivel spiritual superior.

16 septembrie: Lună plină în Pești și eclipsă de Lună prin penumbră (opoziție între Soarele din Fecioară și Luna din Pești) – Luna plină în Pești ne oferă două variante: servește sau suferă! Booker T. Washington spunea că „cei mai fericiți oameni sunt aceia care fac cel mai mult pentru semenii lor“. Aceasta e lecția pe care trebuie să ne-o însușim astăzi.

22 septembrie: Mercur revine în mers direct, în semnul Fecioarei – reușim să ne descurcăm mai bine cu micile amănunte. E o zi potrivită pentru a ne dezvolta capacitatea de analiză. Nu e cazul să trecem superficial peste sarcinile primite sau peste ceea ce ni se întâmplă.

22 septembrie: Soarele intră în Balanță – este echinocțiul de toamnă, un moment de echilibru perfect, în care ziua este egală cu noaptea. Cu Soarele în Balanță, suntem interesați să aducem armonie în relații. Datorită influenței lui Venus, planetă a frumuseții și guvernator al Balanței, avem preocupări artistice.

23 septembrie: Venus intră în Scorpion – avem o abordare de genul „totul sau nimic“, în relațiile de iubire. Suntem foarte pasionali, însă există și riscul de a fi covârșiți de gelozie.

26 septembrie: Pluton revine în mers direct, în semnul Capricornului – Pluton a intrat în mers retrograd în luna aprilie, arătându-ne că, pentru a ne găsi locul în societate, e nevoie de o transformare interioară profundă. Acum, trebuie să demonstrăm ce am învățat în aceste ultime luni și să ne formăm o imagine publică mai bună.

27 septembrie: Marte intră în Capricorn – Confucius spunea că nu contează cât de încet mergi, atâta timp cât nu te oprești. Exact acesta este modul de acțiune specific tranzitului lui Marte prin Capricorn, în timpul căruia răbdarea și perseverența sunt cele mai importante calități.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop