loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2998 ori.
Iulie 2018: principalele tranzite și aspecte astrale

Pe 10 iulie, Jupiter își încheie mișcarea retrogradă și revine în mers direct, în semnul Scorpionului. În ultimele patru luni, am învățat cum să facem față unor emoții puternice și am aprofundat ideea de transformare de sine. De acum înainte, această planetă ne va ajuta mai mult pe plan financiar, iar pe unii dintre noi îi va face să se intereseze mai mult de ocultism și esoterism.

În schimb, Mercur retrograd în Leu aduce, începând cu 19 iulie, o evoluție inconstantă în ceea ce privește originalitatea și inspirația: uneori ne simțim goliți de idei, pentru ca alteori să debordăm de inspirație într-un grad în care nu o mai putem ține sub control.

iulie 2018 astrologie

5 iulie: trigon între Soarele în Rac și Jupiter din Scorpion

5 iulie: opoziție între Mercur în Leu și Marte din Vărsător

8 iulie: trigon între Soarele în Rac și Neptun din Pești

9 iulie: cuadratură între Mercur în Leu și Jupiter din Scorpion

10 iulie: JUPITER ÎȘI REIA MERSUL DIRECT ÎN SCORPION (începuse să retrogradeze pe data de 8 martie) – planeta dezvoltării în această casă poate aduce beneficii financiare din surse noi, implicând alte persoane: pot fi moșteniri, cadouri, resurse administrate împreună cu o persoană care traversează o perioadă prosperă. Pe de altă parte, sporește atracția pentru esoterism și pentru aspectele oculte ale existenței.

10 iulie: VENUS INTRĂ ÎN FECIOARĂ – devenim destul de pragmatici, inclusiv pe plan relațional. De asemenea, căpătăm abilitatea de a îndeplini și sarcini monotone și plictisitoare, care altădată ne-ar fi dat mari bătăi de cap.

12 iulie: trigon între Venus în Fecioară și Uranus din Taur

12 iulie: opoziție între Soarele din Rac și Pluton din Capricorn

13 iulie: LUNĂ NOUĂ ÎN RAC (conjuncție Soare-Lună în Rac) – devenim mai sensibili, mai impresionabili. Avem nevoie de inteligență emoțională, mai mult decât oricând.

14 iulie: trigon între Venus din Fecioară și Saturn din Capricorn

22 iulie: SOARELE INTRĂ ÎN LEU – e vremea să strălucim, să ne etalăm calitățile. Soarele în Leu ne ajută, de asemenea, să ne regăsim naturalețea.

22 iulie: sextil între Venus din Fecioară și Jupiter din Scorpion

24 iulie: opoziție între Venus din Fecioară și Neptun din Pești

25 iulie: cuadratură între Soarele din Leu și Uranus din Taur

26 iulie: MERCUR RETROGRAD ÎN LEU (până pe 19 august) – uneori ne lipsește inspirație, dar în alte cazuri avem atât de multă, încât nu o mai putem controla și spunem vrute și nevrute, asemenea unui copil.

27 iulie: LUNĂ PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR (opoziție între Soarele din Leu și Luna din Vărsător) – o zi plină de surprize, în care sunt avantajați cei obișnuiți să gândească liber și să nu țină prea mult cont de reguli.

27 iulie: opoziție între Soarele în Leu și Marte din Vărsător

28 iulie: trigon între Venus în Fecioară și Pluton în Capricorn

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop