loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2955 ori.
Martie 2018: principalele tranzite și aspecte astrale

Martie 2018 este o lună specială, deoarece se manifestă de două ori fenomenul de Lună plină (la fel ca în ianuarie acest an, dând naștere fenomenului cunoscut sub numele de Lună albastră). Este mai întâi Luna plină în Fecioară, de pe 2 martie, iar apoi Luna plină în Balanță, de pe 31 martie. Dacă prima dintre ele ne îndeamnă să nu mai încercăm să facem totul perfect, cea de-a doua ne amintește că fără provocări și fără opoziții nu există evoluție.

1 martie: sextil între Mercur în Pești și Pluton în Capricorn

1 martie: trigon între Venus în Pești și Jupiter în Scorpion

horoscop martie 2018

2 martie: LUNĂ PLINĂ ÎN FECIOARĂ (opoziție între Soarele în Pești și Luna în Fecioară) – perfecționismul poate fi marele nostru dușman, astăzi. Trebuie să ne concentrăm mai mult pe lucrurile pozitive din viața noastră și să reducem criticile și tot ceea ce ne afectează încrederea în sine.

2 martie: trigon între Mercur în Pești și Jupiter din Scorpio

4 martie: conjuncție Soare-Neptun în Pești

4 martie: conjuncție Mercur-Venus în Pești

6 martie: MERCUR INTRĂ ÎN BERBEC – luăm decizii rapide, uneori chiar prea grăbite. Avem, în multe împrejurări, o atitudine de tipul „mai întâi tragem, apoi întrebăm“.

6 martie: VENUS INTRĂ ÎN BERBEC – sunt încurajate flirtul și relațiile de scurtă durată, fără obligații. Dragostea la prima vedere devine posibilă, pe durata acestui tranzit.

8 martie: JUPITER RETROGRAD ÎN SCORPION (până pe 10 iulie) – avem emoții puternice și sentimente profunde, care ne pot lua prin surprindere. Trebuie să învățăm să ascultăm aceste semnale și să ținem cont de ele.

11 martie: cuadratură în Mercur în Berbec și Saturn din Capricorn

11 martie: trigon între Marte în Săgetător și Uranus în Berbec

11 martie: sextil între Soarele în Pești și Pluton din Capricorn

13 martie: cuadratură între Venus din Berbec și Saturn din Capricorn

13 martie: trigon între Soarele în Pești și Jupiter din Scorpion

17 martie: LUNA NOUĂ ÎN PEȘTI (conjuncție Soare-Lună în Pești) – o zi în care e bine să fim mai atenți la propriul interior, să acordăm mai mult timp spiritualității, meditației și rugăciunii.

17 martie: MARTE INTRĂ ÎN CAPRICORN – încercăm să controlăm cât mai multe aspecte ale vieții noastre. De asemenea, încercăm să profităm cum putem mai bine de fiecare împrejurare, să aducem lucrurile în propriul folos.

20 martie: conjuncție Mercur-Venus în Berbec

20 martie: SOARELE INTRĂ ÎN BERBEC (echinocțiul de primăvară) – ziua este egală cu noaptea, iar acest echilibru se face resimțit la nivel mai general. Este începutul primăverii și Soarele intră în primul semn zodiacal, astfel că vorbim despre o zi favorabilă proiectelor noi, începuturilor.

23 martie: cuadratură între Venus în Berbec și Pluton din Capricorn

24 martie: cuadratură între Soarele în Berbec și Marte din Capricorn

29 martie: conjuncție Venus-Uranus în Berbec

29 martie. cuadratură între Soarele din Berbec și Saturn din Capricorn

31 martie: LUNĂ PLINĂ ÎN BALANȚĂ (opoziție între Soarele din Berbec și Luna din Balanță) – fiind a două lună plină din această lună calendaristică, avem de a face cu fenomenul cunoscut sub numele de Lună albastră. Contrariile se atrag, astăzi, iar fără provocări și competiție nu există nici progres. Investim multă energiile în relațiile noastre.

31 martie: VENUS INTRĂ ÎN TAUR – senzualitatea e accentuată, pe durata acestui tranzit. Cu Venus în domiciliu, în semnul al cărui guvernator este, căutăm confortul și plăcerea în cadrul unor relații stabile, pe termen lung.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop