loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1843 ori.
Noiembrie 2018 – principalele tranzite și aspecte astrale

După aproape treisprezece luni petrecute în Scorpion, Jupiter părăsește această zodie și, pe 8 noiembrie, intră în Săgetător. Pe durata acestui nou tranzit, ne cere să ne lărgim orizontul, să fim mai deschiși, să înțelegem inclusiv ceea ce e diferit de noi. Planeta va rămâne în această zodie până pe 2 decembrie 2019. Mai jos, vă prezentăm cele mai importante aspecte planetare și tranzite astrale din noiembrie 2018:

6 noiembrie: Soarele în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești

6 noiembrie: Uranus retrograd revine în Berbec – deși se mișcă în sens invers, Uranus retrograd ne cere să privim înainte, nu înapoi. Principala sarcină pe care o avem în timpul acestui tranzit este să renunțăm la vechile obiceiuri care ne împiedică să evoluăm.

horoscop noiembrie 2018

7 noiembrie: Luna nouă în Scorpion (conjuncție Soare-Lună în Scorpion) – e timpul să acordăm atenție propriilor dorințe, să ne dăm seama care dintre ele sunt cele mai puternice. Pe de altă parte, e o zi potrivită pentru diferite ceremonii și ritualuri oculte.

8 noiembrie: Jupiter intră în Săgetător – suntem în căutarea nor noi experiențe, diferite de cele cu care am fost obișnuiți, care ne deschid noi căi spre înțelegere. Sunt binevenite călătoriile în țări străine, dar și studiile superioare.

9 noiembrie: Venus în Balanță face un trigon cu Marte din Vărsător

11 noiembrie: Soarele în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn

15 noiembrie: Marte în Vărsător face un sextil cu Uranus din Berbec

15 noiembrie: Marte intră în Pești – nu este tocmai cea mai activă poziție a lui Marte. Energia planetei războiului e mai degrabă cuminte, astfel că rareori luptăm pentru ceea ce vrem, deoarece nici nu mai suntem așa siguri de ceea ce ne dorim.

16 noiembrie: Mercur retrograd în Săgetător (retrogradarea va dura până pe 6 decembrie) – comunicarea merge mai greu în aceste săptămâni, mai ales cu persoane din străinătate. De asemenea, și examenele programate acum se anunță destul de complicate. E nevoie de simțul umorului și de optimism, pentru a depăși aceste dificultăți.

16 noiembrie: Venus își reia mersul direct în semnul Balanței (planeta a fost retrogradă începând cu 6 octombrie) – suntem deschiși la propunerile altora, gata să negociem și să facem compromisuri. De asemenea, ne manifestăm un interes mai accentuat pentru artă și pentru tot ceea ce este frumos.

20 noiembrie: Marte în Pești face o cuadratură cu Jupiter din Săgetător

22 noiembrie: Soarele intră în Săgetător – ne stabilim scopuri înalte, avem îndrăzneala de a privi departe și sus. spiritualitatea ne poate fi de folos, deoarece avem nevoie să simțim o conexiune cu ceva superior nouă.

23 noiembrie: Lună plină în Gemeni (Soarele în Săgetător se află în opoziție cu Luna din Gemeni) – astăzi, cuvintele sunt cele mai puternice arme de pe pământ. Aveți grijă să le folosiți cu înțelepciune și să nu le îndreptați împotriva propriei persoane sau a celor dragi!

24 noiembrie: Neptun își reia mersul direct în Pești (era retrograd încă de pe 18 iunie) – în perioada sa de retrogradare, Neptun ne-a avertizat în legătură cu riscurile imaginației necontrolate și al refugiului în vise. Acum, e și mai important să revenim cu picioarele pe pământ și să știm când e bine să visăm și când e bine să ținem ochii larg deschiși.

26 noiembrie: conjuncție Soare-Jupiter în Săgetător

26 noiembrie: Mercur în Săgetător face o cuadratură cu Marte din Pești

27 noiembrie: conjuncție Soare-Mercur în Săgetător

27 noiembrie: Marte în Pești face un sextil cu Saturn din Capricorn

27 noiembrie: conjuncție Mercur-Jupiter în Săgetător

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop