loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1733 ori.
Marte în Berbec: lupta de avangardă

 Zodia Berbecului reprezintă domiciliul de zi al lui Marte, iar cei care au planeta roșie în acest semn astral sunt impulsivi și spontani. Preferă acțiunea rapidă, fără planuri elaborate. De altfel, planificarea în amănunt este, pentru ei, unul din cele mai plictisitoare lucruri din lume. Le vine greu să-i înțeleagă rostul – dacă vrei să faci ceva, treci la treabă! Ce rost are să-ți pierzi vremea cu strategii?

marte in berbec

Energia fizică de care dispun persoanele cu Marte în Berbec este foarte puternică. Totuși, problema lor este că își pierd rapid entuziasmul, atunci când rezultatele nu apar imediat. De asemenea, devin nerăbdători și chiar grosolani atunci când au impresia că persoanele din jur, colaboratorii sau colegii, se mișcă prea încet. Nimeni nu suportă reproșurile lor!

Pe plan amoros, cei născuți cu acest aspect astral sunt iubiți excelenți, dar nu neapărat și soți (sau soții) de calitate. Le plac provocările și savurează mereu un nou început, o nouă relație, o aventură, dar mai puțin dezvoltarea unei relații responsabile, pe termen lung.

Femeile cu Marte în Berbec preferă un partener activ, care, foarte probabil, practică sport, yoga sau arte marțiale. Acesta trebuie să fie arătos, cu un trup frumos, pe care să știe, de asemenea, să îl pună în valoare cu hainele potrivite. Acest tip de bărbat iubește complimentele la fel de mult ca o femeie, astfel că e bine să vă exprimați cât mai des admirația față de înfățișarea sa, dar și față de acțiunile sale.

Celebrități cu Marte în Berbec: Angelina Jolie, Tyra Banks, Kate Beckinsale, Kate Hudson, Daniel Craig, Russell Crowe, Cristiano Ronaldo, Steve Jobs, Stephen Hawking, marchizul de Sade, Nicolas Sarkozy.

Marte în astrologie, astronomie și mitologie 

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop