loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 79 ori.
Marte în Fecioară: Perfecționistul

Marte în Fecioară este angajatul perfect, visul fiecărui șef. Dacă ești proprietarul sau directorul unei companii, poate că ar trebui să te uiți nu doar pe cv-ul potențialilor angajați, ci și pe harta natală a acestora. Caută acolo poziția lui Marte și anagajază-i pe cei care, la naștere, aveau această planetă în zodia Fecioarei!

marte in fecioara natal

Cu această poziție a lui Marte pe harta natală, oamenii devin perfecționiști. Nu se vor opri niciodată la mijlocul drumului și nici nu vor accepta să facă vreun lucru pe care îl consideră greșit sau de proastă calitate. Sunt exigenți cu sine și cu oricine altcineva. Uneori, sunt considerați prea critici sau având pretenții mai mari decât ar putea fi vreodată satisfăcute.

Einstein spunea că cel mai important lucru este să nu încetăm vreodată să ne punem întrebări, insistând pe importanța curiozității. Iar oamenii cu Marte în Fecioară sunt foarte curioși și au excelente capacități analitice. Ei pot deveni buni cercetători sau detectivi.

Pentru o femeie cu Marte în Fecioară, bărbatul potrivit trebuie să fie, în primul rând, curat și sănătos. Ea nu le poate înțelege vreodată pe acele femei care consideră că un aspect neîngrijit sau chiar un miros de transpirație pot fi atrăgătoare. De asemenea, se așteaptă ca partenerul ei să fie inteligent, fără a deveni arogant, fără a face prea mare caz de inteligența lui. De asemenea, vrea să fie acolo, să știe că se poate baza pe el, la nevoie.

Celebrități cu Marte în semnul Fecioarei: prințesa Diana, Britney Spears, Cameron Diaz, Sophie Marceau, Gwyneth Paltrow, Johnny Depp, Ben Affleck, Sylvester Stallone, Will Smith, Matt Damon, Hugh Jackman, Friedrich Nietzsche, Napoleon, Barack Obama, George W. Bush, Jacques Chirac.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop