Marte în Gemeni: multitasking
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 468 ori.
Marte în Gemeni: multitasking

Cei născuți cu Marte în semnul Gemenilor au atât de multă energie și sunt atât de neliniștiți, încât au mai mereu nevoie să se ocupe de mai multe proiecte în același timp. Și-au dezvoltat acest talent într-o asemenea măsură, încât se pot lăuda că, dacă aleargă după doi iepuri, îi vor prinde pe amândoi.

Ei reprezintă exemplul perfect pentru ceea ce poartă denumirea de policronicitate – abilitatea de a îndeplini mai multe sarcini în mod simultan. De exemplu, persoanele cu Marte în Gemeni gătesc în timp ce se uită la serialul preferat și eventual vorbesc și cu o prietenă la telefon.

marte in gemeni

Ei au o pasiune pentru cuvinte, astfel încât pot ajunge excelenți interpreți, reușind fără probleme să asculte într-o limbă și să vorbească în alta, sau recepționiști care îmbună talentele de secretar cu cele de operator telefonic. Având o minte critică și activă, pot să performeze și în slujbe precum cea de profesor, de jurnalist, scriitor sau moderator de televiziune.

Marte în Gemeni este o persoană sociabilă, mereu deschisă spre comunicare și spre noi experiențe. Îi place să călătorească, să cunoască oameni și culturi diferite. În schimb, creează legături nu foarte profunde cu cei pe care îi întâlnește la drum. De regulă, preferă să aibă multe cunoștințe, în locul,a doi-trei prieteni de nădejde.

O femeie cu Marte în Gemeni are nevoie să fie stimulată pe plan intelectual de partenerul de viață, astfel că inteligența reprezintă una dintre cele mai importante calități, pe care acesta trebuie să le dețină. Calitățile fizice nu contează prea mult. În schimb, bărbatul trebuie să fie creativ, deschis la minte și cu simțul umorului. Dacă aceste calități îi lipsesc, în cel mai „bun“ caz în va înșela. Dacă nu, îl va părăsi de-a dreptul.

Celebrități cu Marte în Gemeni: Victoria Beckham, Kate Winslet, Natalie Portman, Kylie Minogue, Marion Cotillard, Uma Thurman, Sandra Bullock, Al Pacino, Arnold Schwarzenegger, Sean Connery, Antonio Banderas, Sean Penn, Jim Morrison.

Marte în astrologie, astronomie și mitologie 

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop