loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 171 ori.
Marte în Rac: forța familiei

 Pentru cineva născut cu Marte în zodia Racului, familia este centrul universului și cel mai important lucru din viața sa. Un cămin fericit și o familie fericită reprezintă principalul scop din viața sa, motiv pentru care e deosebit de protectiv cu cei pe care îi iubește.

marte in rac natal

Emoțiile acestor persoane sunt foarte intense și uneori e dificil ca un nativ cu Marte în Rac să își păstreze rațiunea în condiții de stres ori să rămână obiectiv, mai atunci când la mijloc se află și interese personale. Dimpotrivă, el va lua adesea decizii bazate pe sentimentele și starea în care se află într-un anumit moment.

Memoria excelentă și imaginația puternică sunt alte calități ale acestor nativi. Ei își amintesc aproape orice și sunt de părere că viața este un continuu proces de învățare, fiecare experiență de viață reprezentând o lecție, pe care trebuie să o înțelegem.

În relații, persoanele cu acest aspect pe harta natală caută (și adesea găsesc) adevărata dragoste. Într-o căsătorie, ele oferă, dar și au nevoie permanentă de multă afecțiune și de manifestări de iubire. În pat, sunt mai degrabă tradiționaliști.

O femeie cu Marte în Rac are nevoie de un partener sensibil, atent la nevoile celei de lângă el. Ea trebuie să se simtă protejată, astfel că e important ca iubitul sau soțul său să fie, în același timp, un bărbat puternic. De asemenea, este esențial ca el să aibă calități paterne.

Celebrități cu Marte în Rac la naștere: Miley Cyrus, Penélope Cruz, Halle Berry, Julianne Moore, Vivien Leigh, Keanu Reeves, Robin Williams, Roger Federer, Jean-Claude Van Damme, Lionel Messi, Al Capone, Pablo Picasso, William Shakespeare.

Marte în astrologie, astronomie și mitologie

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop