loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5055 ori.
Soarele in Berbec

Soarele in Berbec conferă o puternică înclinaţie spre luptă. Un nativ cu Soarele în Berbec e mereu în stare de luptă – în atac sau în apărare – dar niciodată liniştit şi calm. Momentele de acalmie pot fi definite ca un scurt rmistiţiu, în niciun caz ca o pace.

Soarele in Berbec conferă individualism şi chiar egoism. Un astfel de individ e preocupat de propria persoană mai mult decât de orice altceva. Iubeşte puterea şi funcţiile de conducere, tocmai pentru că – atunci când le deţine – îşi poate manifesta personalitatea în voie şi chiar îşi poate impune opiniile în faţa altora.

Aproape întotdeauna, Soarele în Berbec este grăbit. I se pare că niciodată nu are timp suficient la dispoziţie şi, de aceea, nu suportă întârzierile. De fapt, dacă acumulează întârzieri, preferă mai degrabă să renunţe la un proiect.

Latura sportivă este bine dezvoltată la un astfel de individ. În plus, combativitatea îl face pe un nativ cu Soarele in Berbec cu atât mai mult potrivit pentru a deveni un sportiv de succes.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop