loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5908 ori.
Soarele in Leu

Soarele in Leu este foarte mândru. Are un grad înalt de respect pentru propria persoană şi se consideră potrivit pentru a-i ghida pe alţii. Din acest punct de vedere, de cele mai multe ori chiar are dreptate.

Soarele in Leu conferă o creativitate sporită. Aceşti indivizi aduc în permanenţă ceva nou în această lume, fie prin creaţiile lor, fie prin modul profund original de a se manifesta chiar şi în cele mai banale împrejurări.

Latura de copil nativ a unui nativ cu Soarele in Leu iese de multe ori la suprafaţă. Au puritatea unui copil care vede pentru prima dată lumea, cu ochii curioşi şi plini de încântare. Iar supărările lor sunt tot de copil şi rar durează mai mult de câteva ore, cel mult de câteva zile.

Joaca – hobby-urile cele mai diferite, în cazul adulţilor – reprezintă activitatea lor preferată. Soarele in Leu nu va refuza niciodată invitaţia la o activitate care îmbină distracţia cu posibilitatea de a dovedi că este cel mai bun – de exemplu, un joc de biliard sau o modalitate asemănătoare de petrecere a timpului liber.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop