loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6029 ori.
Soarele in Pesti

Soarele in Pesti este peregrin – poziţie neutră.

Soarele in Pesti este recunoscut pentru caracterul său milostiv, pentru compasiunea pe care o arată faţă de toţi cei aflaţi în suferinţă. Nu suportă să vadă durerea, indiferent dacă este vorba de un prieten apropiat, de un necunoscut sau chiar de un animal. În fiecare dintre aceste împrejurări, va interveni în mod direct, ajutându-l aşa cum poate pe cel care se află în suferinţă.

Visarea este o adevărată specialitate a casei pentru orice nativ cu Soarele in Pesti. Visează mult noaptea, în timpul somnului, dar şi ziua, cu ochii deschişi. Realitatea nu îi mulţumeşte pe nativii care prezintă acest aspect astral, aşa că simt în permanenţă nevoia de a fantaza. Există chiar pericolul să nu mai realizeze o distincţie clară între propria închipuire şi realitate.

În general, sunt deschişi către spiritualitate şi toate experienţele desemnate prin termenul de „misticism“. Credinţa în ceva mai presus decât sine însuşi şi decât poate omul să înţeleagă este un element de bază al personalităţii unui individ cu Soarele in Pesti.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop