loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5250 ori.
Soarele in Taur

Soarele in Taur iubeşte, mai presus de toate, stabilitatea. Un loc de muncă stabil, un partener de viaţă stabil, prietenii întinse mai multe decenii, acelaşi domiciliu pe durata întregii vieţi – iată dezideratele unui nativ cu  Soarele in Taur.

Posesivitatea este o altă caracteristică de bază pentru Soarele in Taur. El se ataşeayă de persoane, de obiecte, de locuri, chiar şi de obiceiuri. Ajunge să se definească pe sine, ca persoană, prin ceea ce are, prin proprietăţile sale. Şi, tot în funcţie de acest criteriu, îi judecă şi pe alţii.

O preocupare de bază este asigurarea securităţii, pentru sine şi pentru cei pe care îi iubeşte şi pe care îi consideră ca pe o proprietate personală. De aceea, nu se va implica niciodată într-o acţiune riscantă şi – pe cât posibil – le va interzice şi celor dragi să se comporte în acest fel.

Trebuie subliniată, apoi, preferinţa Soarelui în Taur pentru mâncare bună şi pentru băutura de calitate. Hedonismul rămâne orientarea filosofică preferată pentru un nativ cu Soarele in Taur.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop