loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5485 ori.
Soarele in Varsator

Soarele in Varsator se află în exil, o poziţie unde nu se simte tocmai bine, din cauza opoziţiei cu domiciliul său din Leu.

Soarele în Varsator este sociabil şi altruist. Iubeşte oamenii, respectă oamenii, are mulţi prieteni, şi mai multe cunoştinţe şi îi place să aibă mereu oameni în jurul său. Momentele de singurătate îi displac total.

Originalitatea unui individ cu Soarele in Varsator iese imediat în evidenţă, deoarece ea se face rapid manifestată în modul în care gândeşte, vorbeşte şi acţionează. Ţine să facă mereu lucrurile în felul său propriu, fără să ţină cont de reguli sau de tradiţiile fixate anterior. Datorită acestui fapt, este considerat un revoluţionar de profesie, o persoană mereu în conflict cu vechile tipare, care preferă mai degrabă să aducă viitorul mai aproape, decât să conserve trecutul.

Invenţiile tehnice îl fascinează şi doreşte mereu să fie la curent cu tot ce este mai nou, din acest punct de vedere. Astfel, printre cercetători, dar şi printre primii cumpărători ale produselor tehnicii de ultimă oră se numără mereu nativi cu Soarele in Varsator.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop