Venus în Balanță: sociabilitate
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1201 ori.
Venus în Balanță: sociabilitate

Venus în Balanță se află în domiciliu, una dintre pozițiile în care își poate manifesta cu cea mai mare putere influența aducătoare de frumusețe, armonie, iubire.

venus in balanta Claudia SchifferPersoanele născute cu Venus în semnul Balanței pe harta natală au tendința de a acorda o mare atenție planului relațional. Sunt genul de oameni care caută să împace pe toate lumea, să știe că fiecare persoană cu care au o relație – indiferent de tipul acestei relații – este mulțumită. Au calități empatice deosebite, sunt foarte atenți la sentimentele și gândurile celor din jur și caută mereu să le echilibreze, să liniștească lucrurile. Tocmai de aceea, sunt excelenți mediatori și diplomați.

Există însă și o latură negativă a acestui aspect: uneori cedează prea ușor, se lasă prea repede convinși de interlocutor, ajungând în situația sultanului dintr-o cunoscută istorioară. Pus în situația de a asculta mărturia a doi supuși care se acuzau reciproc, sultanul îl ascultă pe primul și, la final, îi spune: „Ai dreptate“. Apoi îl ascultă pe cel de-al doilea și îi spune și acestuia: „Ai dreptate“. Atunci, marele vizir îi atrage atenția: „Mărite sultan, nu se poate să aibă amândoi dreptate, susțin lucruri diferite“. Sultanul îl privește gânditor și îi răspunde: „Și tu ai dreptate!“.

Venus în Balanță acordă o atenție deosebită propriului aspect fizic. Acestor persoane le place să lase o bună impresie, astfel că au grijă la maniere, la atitudine, la stil. În funcție de celelalte aspecte de pe harta natală, unele dintre ele pot transforma acest interes într-o profesie de viață, astfel că ajung să lucreze în domenii precum modă, cosmetică, remodelare corporală, dermatologie etc.

Bărbații cu Venus în Balanță sunt extrem de sociabili și au mare succes la femei. Sensibili, preocupați de fericirea partenerei, atenți și la propriul aspect fizic, pricepuți la flirt și la vorbe în general – iată doar unele dintre calitățile care îi fac foarte apreciați. Pe de altă parte, unii dintre ei sunt prea superficiali și, de asemenea, nu reușesc întotdeauna să își protejeze partenerele, să le dea acestora impresia că ar avea alături un bărbat puternic.

Celebrități cu Venus în Balanță: Beyoncé Knowles, Emma Stone, Grace Kelly, Claudia Schiffer, Jacqueline Bisset, Hilary Duff, Shania Twain, Aria Giovanni, Helena Blavatsky, Ursula Le Guin, Prince Harry of Wales, Charles Prince of Wales, Warren Buffett, Pablo Picasso, Arthur Rimbaud, Aleister Crowley, Stephen King, Bill Clinton, Freddie Mercury, Woody Allen, Sean Connery, Will Smith, Viggo Mortensen, Kobe Bryant, Usain Bolt.  

Mai multe despre planeta Venus în astrologie, astronomie și mitologie

 

Mai multe despre zodia Balanță

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop