Venus in Berbec | planete, zodii, astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2588 ori.
Venus in Berbec

Venus în Berbec este în exil, o poziție mai degrabă nefavorabilă – lucru ușor de înțeles dacă înțelegem faptul că Venus, planeta feminității și a iubirii, se află aici în casa lui Marte, zeul masculinității și al războiului.

Nativii cu Venus în Berbec se îndrăgostesc foarte ușor, dar le și trece extrem de repede. Pun mare preț pe prima impresie și cred în dragostea la prima vedere. De fapt, pentru ei aproape totul se decide la această primă întâlnire și greu își mai pot schimba impresia despre o persoană.

Mari aventurieri și mari cuceritori, știu cum să se facă remarcați și să cucerească o persoană care le place, însă le vine mult mai greu să o păstreze, odată ce relația dobândește o oarecare vechime.

Un nativ cu Venus în Berbec e mai mereu preocupat de felul cum arată. Și nu se îmbracă frumos atât pentru a se simți bine, cât pentru a epata, pentru a le atrage atenție celor din jur și pentru a-i impresiona. Le place să fie în competiție și, din acest punct de vedere, putem spune că, într-un concurs de miss sau de mister, un nativ cu Venus în Berbec are cele mai mari șanse de a se impune.

Mai multe despre planeta Venus în astrologie, astronomie și mitologie

 

Mai multe despre zodia Berbec

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop