loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 789 ori.
Venus în Capricorn: seriozitate fără scântei

Venus în Capricorn este în trigonocrație – o poziție favorabilă, ce permite manifestarea calităților venusiene. Aici, planeta iubirii și a frumuseții se află sub influența severului Saturn, destul de rezervat în ceea ce privește exprimarea sentimentelor, dar făcând mai mereu planuri serioase, pe termen lung.

venus in capricorn Scarlett JohanssonPersoanele cu Venus în Capricorn pe harta natală dau de multe ori impresia că sunt reci, rezervate, că se bazează aproape exclusiv pe calcul și pe rațiune. Asta nu înseamnă că ar fi lipsite de sentimente. Dimpotrivă, ele dezvoltă de multe ori o afecțiune puternică, au nevoia să se simtă, la rândul lor, iubite, însă consideră că este normal să îți controlezi întotdeauna emoțiile. Și majoritatea reușesc acest lucru, spre satisfacția proprie și, nu de puține ori, spre dezamăgirea celor cu care dezvoltă o relație și cărora le greu să îi înțeleagă.

În general, oamenii cu acest aspect astral nu se căsătoresc la o vârstă timpurie, ci preferă să aștepte până când se dezvoltă așa cum și-au dorit, până când obțin independența financiară și o poziție socială proeminentă. Apoi, căsătoria este tratată cu aceeași seriozitate cu care au tratat planul profesional. Își aleg cu grijă partenerii, fără să se lase conduși de impulsuri de moment. Dragostea la prima vedere e aproape exclusă, pentru ei. Și, tocmai datorită înțelepciunii cu care tratează planul relațional, rareori divorțează. Sau, cel puțin, rareori divorțează din propria vină.

Bărbații cu Venus în Capricorn preferă, în general, o relație tradițională, cu toate actele și ceremoniile făcute la timpul lor, astfel încât statutul marital să fie clar pentru toată lumea. Rareori își surprind partenera, căci nu le plac lucrurile imprevizibile sau neconvenționale. În schimb, oferă securitate emoțională și o fac să se simtă protejată și apreciată. O altă calitate importantă a lor este fidelitatea. Un obicei ce poate fi deranjant este acela de a se concentra în special pe viața profesională, uneori lăsând relația pe al doilea plan.

Celebrități cu Venus în Capricorn: Britney Spears, Scarlett Johansson, Miley Cyrus, Jennifer Love Hewitt, Björk, Alicia Keys, Cindy Crawford, Edith Piaf, Dalida, Lara Fabian, Maria Callas, Ludwig van Beethoven, Frank Sinatra, Elvis Presley, Justin Timberlake, Robbie Williams, Walt Disney, David Lynch, James Dean, Paul Newman, Anthony Hopkins, Brad Pitt, Jim Carrey, Michael Jordan, Steve Jobs, Bhagwan Shree Osho Rajneesh, Swami Vivekananda.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop