Venus în Fecioară - sentimente neexprimate
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 634 ori.
Venus în Fecioară - sentimente neexprimate

Venus în Fecioară se află în cădere – una dintre pozițiile mai puțin favorabile, care nu permit manifestarea energiilor acestei planete la cel mai înalt nivel.

venus in fecioara catherine deneuvePersoanele născute cu Venus în semnul Fecioarei pe harta natală rareori obișnuiesc să își exprime sentimentele. Mai ales pe cele pozitive. Rar le veți vedea entuziasmate de ceva sau făcând declarații înflăcărate de dragoste. Preferă să își pună sentimentele în slujba rațiunii (în funcție și de celelalte elemente de pe harta natală, îndeosebi de Soare, Lună și Mercur). Atunci când îi comunici o veste bună, e puțin probabil ca Venus în Fecioară să îți sară în brațe, cu lacrimi de bucurie în ochi. Mai degrabă va face două-trei comentarii seci, un compliment și – vai, de prea multe ori! – o critică mică, așa, ca să te mai tempereze puțin.

Mulți nativi cu acest aspect astral își construiesc tabieturi foarte elaborate, care îi fac să se simtă în siguranță și de care devin, cu timpul, extrem de atașați. Sunt oameni ai gesturilor repetitive și ai micilor ritualuri de zi cu zi. De asemenea, țin mult la ordine și curățenie, atât în casă, cât și în ceea ce privește propriul aspect fizic și modul de a se îmbrăca. Au hainele îngrijite, coafura impecabilă, sunt foarte atenți la accesorii și, în general, se vede că petrec mult timp în fața oglinzii.

Bărbații cu Venus în Fecioară nu au un renume tocmai bun. Reușesc greu să închege o relație romantică, astfel că unii dintre ei petrec perioade îndelungate de singurătate. De asemenea, au tendința de a-și alege partenerul și prin prisma intereselor materiale. Pe de altă parte, odată ce s-au îndrăgostit sau ajung să formeze un cuplu, îi dovedesc rapid partenerei că se va putea baza pe ei, indiferent de împrejurări. Își respectă promisiunile și angajamentele asumate și, în cele mai multe cazuri, sunt fideli.

Celebrități cu Venus în Fecioară: Angela Merkel, J. K. Rowling, Julia Roberts, Kim Kardashian, Catherine Zeta-Jones, Charlize Theron, Mila Kunis, Catherine Deneuve, Roger Federer, Alain Delon, John Lennon, Eminem, Robert de Niro, Robert Redford, Friedrich Nietzsche.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop