Venus în Gemeni
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2367 ori.
Venus în Gemeni

Venus în Gemeni este în trigonocrație, o poziție destul de favorabilă.

O persoană cu Venus aflată în acest semn pe harta natală este spontană în relațiile cu cei din jur, dar și atunci când își stabilește preferințele. Este genul care se poate îndrăgosti la prima vedere sau care cheltuiește o grămadă de bani pe diferite obiecte, cărți, haine, bijuterii, încă de prima dată când le vede pe un raft sau în vitrina unui magazin.

Reversul medaliei este că aceste atașamente și preferințe, stabilite atât de repede, se consumă la fel de rapid. Odată ce a trecut încântarea inițială, puține lucruri mai rezistă printre preferințele nativului, care își va fixa repede atenția asupra altor surse de plăcere. Ideea este valabilă și în relațiile romantice: partenerul care a părut minunat la primele întâlniri devine treptat plictisitor și lucrurile se îndreaptă rapid spre despărțire și spre o nouă relație (uneori, se întâmplă ca aceste persoane să aibă mai multe relații, în paralel).

Bărbații cu Venus în Gemeni sunt de regulă atrași de partenere intelectuale, care îi stimulează la nivel mental, cu care au ce să discute, fără a se plictisi vreodată. De asemenea, au tendința de a fi cu femei mai tinere decât ei. Și în cazul lor se întâmplă frecvent să fie atrași de mai multe femei în același timp – ceea ce nu înseamnă neapărat că vor avea și o relație cu fiecare dintre ele.

Comunicarea este punctul forte al tuturor persoanelor cu Venus în Gemeni, indiferent dacă sun bărbați sau femei. Le place să aibă în preajmă oameni cât mai diferiți și socializează într-una, știind cum să folosească cuvintele atât când se află față în față cu cineva, cât și la telefon sau pe rețelele de socializare, unde le place să petreacă mult timp.

 

Celebrități cu Venus în Gemeni: Kylie Minogue, Jacqueline Kennedy Onassis, Jennifer Lopez, Isabelle Adjani, Adele, Naomi Campbell, Laetitia Casta, Carmen Electra, Uma Thurman, Eva Green, John Fitzgerald Kennedy, Nelson Mandela, Al Pacino, Robert Pattinson, Russell Crowe, Tom Hanks, Harrison Ford, David Beckham, Zinedine Zidane, Lionel Messi, Enrique Iglesias, George Michael, Tupac Shakur, Bob Dylan.

Mai multe despre planeta Venus în astrologie, astronomie și mitologie 

Amănunte despre zodia Gemeni 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop