Venus în Leu
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2077 ori.
Venus în Leu

Venus în Leu se află în peregrinaj – o poziție neutră, care nu influențează nici negativ, nici pozitiv vibrația și influența acestei planete.

Oamenii născuți cu Venus în semnul Leului pe harta natală sunt, de cele mai multe ori, dependenți de atenția celor din jur, în special a celor dragi. Pentru a fi admirați (sau măcar băgați în seamă) sunt gata să facă gesturi dramatice, spectaculoase, sau să aleagă o vestimentație menită să atragă toate privirile. Aproape că nu contează dacă sun admirați sau criticați – important e să se vorbească despre ei, să nu fie ignorați. Și, de cele mai multe ori, nu sunt!

Hobby-urile persoanelor cu Venus în Rac se fixează încă din anii copilăriei și ai adolescenței, pentru ca apoi să nu se mai schimbe, pe durata întregii vieți. Ei sunt bărbații capabili să petreacă ore în șir jucându-se pe calculator, în timp ce femeile cu acest aspect astral iubesc păpușile și la 40 de ani, cumpărându-le mai degrabă pe cele care le plac ele, decât pe cele pe care le-ar vrea proprii copii!

De asemenea, le plac foarte mult spectacolele, evenimentele în care se investesc mulți bani și energie, show-urile strălucitoare.

Bărbații cu Venus în Leu sunt foarte mândri și orgolioși. Foarte atenți cu propriul aspect, țin ca și femeia de alături să arate foarte bine, însă nu atât pentru a fi apreciată ea, ci pentru a se putea ei mândri cu „achiziția“ făcută. E drept însă că, și atunci când se îndrăgostesc, o fac în stil mare, precum în poveștile clasice de iubire: Romeo și Julieta, Tristan și Isolde sau Paris și Elena.

Celebrități cu Venus în Leu: Madonna, Nicole Kidman, Monica Bellucci, Gwyneth Paltrow, Pamela Anderson, Marion Cotillard, Selena Gomez, Amy Winehouse, Lindsay Lohan, Salma Hayek, Michael Jackson, Tom Cruise, Sylvester Stallone, 50 Cent, Paulo Coelho, Jeremy Irons, David Hasselhoff.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop