Venus în Rac
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1900 ori.
Venus în Rac

 Venus în Rac se află în peregrinaj – o poziție neutră.

Persoanele cu Venus în Rac pe harta natală au nevoie de siguranță pe plan emoțional și este foarte important ca, în copilărie, să aibă o bună relație cu mama. Aceasta le poate oferi liniștea și încrederea în sine necesare pentru o viață relațională armonioasă la vârsta adultă. Dacă această relație cu mama lipsește sau este una mai degrabă zbuciumată, ulterior le va fi greu să dezvolte și alte tipuri de relații, inclusiv pe cele cu proprii copii.

Hobby-urile persoanelor cu acest aspect pe harta natală nu sunt dintre cele aventuroase, ci țin mai degrabă de casă și de familie. Le place să cumpere lucruri pentru acasă, să se ocupe de decorarea spațiilor în care își petrec cea mai mare parte a zilei. Uneori, manifestă o atracție puternică pentru animalele de casă, ajungând să aibă câine, pisică, un acvariu cu pești și ceva peruși, eventual toate în același timp și în aceeași casă!

De asemenea, le place să fie în apropierea copiilor, manifestându-și astfel puternicul instinct matern. Faptul de a avea grijă de cei mici și de a-i învăța diferite lucruri îi reglează în același timp și pe ei, la un nivel profund.

Bărbații cu Venus în Rac sunt de obicei mămoși, având nevoie ca, măcar uneori, partenera de viață să îi răsfețe și să îi îngrijească așa cum o făcea mămica, atunci când erau mici. Sunt familiști și, când încep o relație, își fac planuri pe termen lung, cu seriozitate. Le plac copiii, iar după apariția acestora se atașează puternic atât de ei, cât și de femeia care le-a dat naștere. Atunci, ideea de familie devine pentru ei, mai importantă decât orice altceva.

Celebrități cu Venus în Rac: Angelina Jolie, Cameron Diaz, Natalie Portman, Halle Berry, Anna Kournikova, Geri Halliwell, Kim Cattrall, Ernest Hemingway, Fidel Castro, Benito Mussolini, Barack Obama, Donald Trump, Keanu Reeves, Arnold Schwarzenegger, Clint Eastwood, Rafael Nadal, Charles Aznavour, Notorious B.I.G, Antoine de Saint-Exupery.

Mai multe despre planeta Venus în astrologie, astronomie și mitologie 

Amănunte despre zodia Rac

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop