Venus în Săgetător: fără prejudecăți
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 994 ori.
Venus în Săgetător: fără prejudecăți

Venus în Săgetător se află în peregrinaj – o poziție neutră. Aici, iubirea se află sub influența lui beneficului Jupiter, lipsit de prejudecăți și deschis oricărei aventuri. 

nigella lawson venus in sagetatorPersoanele cu Venus în Săgetător pe harta natală sunt aproape întotdeauna o companie plăcută – genul de om pe care oricine și-l dorește ca tovarăș de drum, coleg de serviciu sau pur și simplu prieten. Au o atitudine pozitivă, deschisă, sunt mai mereu cu zâmbetul pe buze, spun glume excelente și povestesc tot felul de lucruri interesante, majoritatea dintr-o bogată experiență de viață.
 
Una dintre marile calități ale persoanelor cu Venus în Săgetător este că sunt lipsite de prejudecăți. Acceptă pe oricine exact așa cum este, ba chiar se bucură când găsesc pe cineva original.
 
Nativii par mereu disponibili pentru o nouă relație. Flirtează într-una și rareori refuză o propunere interesantă, care le oferă prilejul pentru o nouă aventură. Un singur lucru îi face să se îndepărteze rapid: stagnarea, monotonia, sentimentul că sunt prinși într-un loc sau alături de o persoană care nu își dorește altceva decât să se bucure de rutina zilnică, fără schimbări majore. Acest pericol al stagnării și încremenirii e singurul care îi face să se îndepărteze rapid.


Bărbații cu Venus în Săgetător ajung de multe ori să își caute (și să își găsească) partenera în locuri cu totul neașteptate: într-o țară străină sau măcar într-un oraș îndepărtat de cel natal, deschiderea și nevoia de diversitate îndreptându-i de multe ori spre persoane aparținând unei culturi sau religii diferite. Mai presus de toate, au nevoie ca partenera să le împărtășească idealurile. Lor li se potrivește, mai mult decât oricui altcuiva, următoarea definiție a lui Antoine de Saint Exupery: „A iubi nu înseamnă a ne privi unul pe celălalt, ci a privi amândoi în aceeași direcție”.
 
Celebrități cu Venus în Săgetător: Ivanka Trump, Katy Perry, Christina Aguilera, Nicki Minaj, Nina Dobrev, Vanessa Paradis, Patricia Kaas, Sinéad O Connor, Tina Turner, Nigella Lawson, Jimi Hendrix, David Bowie, Gérard Depardieu, José Mourinho, Iosip Visarionovic Stalin, Al Capone, Emmanuel Macron, Nicolas Sarkozy, Charles de Gaulle, Winston Churchill, Margaret Thatcher, Sathya Sai Baba, Deepak Chopra, Paramahansa Yogananda.Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop