Venus în Scorpion: mari povești de iubire
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2182 ori.
Venus în Scorpion: mari povești de iubire

Venus se află în exil în semnul Scorpionului – una dintre pozițiile în care această planetă a iubirii și frumuseții întâmpină cele mai multe dificultăți, atunci când își manifestă influența.

venus in scorpion anne hathawayFoarte pasionale, persoanele cu Venus în Scorpion par să fie născute pentru a deveni protagoniștii unor mari povești de iubire, precum cele pe care le vedem în filme sau le citim în cărți. Numai că poveștile de iubire din filme sau cărți au un imens dezavantaj: dintr-un motiv sau altul, cea mai mare parte dintre ele se termină prost! Romeo și Julieta au un sfârșit tragic, Tristan și Isolda sau Lancelot și Guinevere nu au nicio șansă reală de a rămâne împreună. Nici măcar Luceafărul nu își vede satisfăcută dragostea pentru Cătălina. Poate că această ultimă poveste de iubire descrie cel mai bine poziția astrală la care ne referim: pe de o parte avem un partener (Luceafărul) gata să dea totul – inclusiv propria nemurire –  pentru iubire. Iar de cealaltă parte avem un om normal (Cătălina), care nu face față unei astfel de iubiri și preferă banalitatea călduță a relației cu cineva asemenea ei: un oarecare Cătălin.

Într-adevăr, principala trăsătură a celor cu Venus în Scorpion este marea intensitate a emoțiilor. Se implică total în ceea ce fac, au pasiuni puternice, iubesc și urăsc cu patimă, fără jumătăți de măsuri. Oameni ai extremelor, pentru ei există doar două variante: ori o iubire perfectă, ori singurătatea. Spre deosebire de Venus în Balanță de pildă, nu cultivă relații de circumstanță, doar să aibă pe cine saluta și să fie întrebați ce mai fac.

Uneori, această poziție astrală duce la apariția unor relații secrete, clandestine, dar și a unor relații în care există numeroase interese ascunse.

 

Bărbatul cu Venus în Scorpion îi acordă atenție totală parteneri sale. Aceasta e repede cucerită de intensitatea cu care este privită, ascultată, iubită. Cu timpul însă, poate descoperi că e greu să faci față unei astfel de intensități. Mai ales dacă la orizont apar gelozia sau tendința de a controla relația într-o manieră aproape totală. Pentru o relație de succes, bărbatul cu Venus în Scorpion trebuie să învețe să îi acorde partenerei mai multă încredere și mai mult spațiu.

Celebrități cu Venus în Scorpion: Mahatma Gandhi, Bill Gates, Vladimir Putin,

Jacques Chirac, Jim Morrison, Bruce Lee, Steven Spielberg, Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Gerard Butler, Snoop Dogg, Jean-Claude Van Damme, Jodie Foster, Sophie Marceau, Carla Bruni-Sarkozy, Demi Moore, Avril Lavigne, Katie Holmes, Milla Jovovich, Anne Hathaway, Marie Curie, Maria Antoaneta.

 CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop