Venus in Taur | planete, zodii, astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2847 ori.
Venus in Taur

 

Venus în Taur se află în propriul domiciliu, deci vorbim despre unul din semnele astrale în care această planetă feminină se simte excelent. Tocmai de aceea, dă naștere unor sentimente profunde și stabile, unor forme puternice de atașament.

Nativii cu Venus în Taur preferă relațiile de durată, iar cea mai importantă pretenție pe care o au de la partener este ca acesta să le ofere securitate emoțională. Nu acceptă aventuri și, pe cât posibil, nici măcar unele glume nevinovate. Preferă stabilitatea și confortul, ceea ce de multe ori îi face ca, odată implicați într-o relație pe termen lung, să se retragă aproape total din viața socială, tihna căminului propriu mulțumindu-i pe deplin.

Din punct de vedere fizic, sunt sănătoși, în sensul care să dă acestui cuvânt în societățile tradiționale. Adică viguroși și cu destule rotunjimi, fără să le pese de idealurile societății actuale, care încearcă să impună imaginea unor ființe atât de slabe încât par mai degrabă eterice.

Nativilor cu Venus în Taur le place, de asemenea, să muncească alături de persoană iubită, să aibă proiecte comune și să acumuleze, împreună, bani și posesiuni. Latura materială, concretă a existenței nu va fi niciodată neglijată de Venus în Taur, fie că e vorba de o masă copioasă (uneori, dragostea chiar trece prin stomac!) sau de cadouri somptuoase, precum bijuterii ori mașini scumpe.

Mai multe despre planeta Venus în astrologie, astronomie și mitologie

 

Mai multe despre zodia Taur


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop