loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1585 ori.
Venus în Vărsător: partener neconvențional

Venus în Vărsător este în trigonocrație, un aspect favorabil pentru manifestarea acestei planete. Aici, planeta iubirii și a sănătății se află sub influența excentricului Uranus, adept al surprizelor, al originalității și al relațiilor neconvenționale.

venus in varsator Taylor SwiftPersoanele care au Venus în Vărsător pe harta natală sunt extrem de libertine. Se pot îndrăgosti chiar de oricine, fără a ține cont de reguli sau convenții: coleg de serviciu, șef, profesor, iubitul sau iubita celui mai bun prieten, eventual chiar de soția vreunui amic. Și dau frâu liber acestor sentimente, crezând sincer că dragostea este mai importantă decât orice.

Pe cât de imprevizibili sunt atunci când le cade cineva cu tronc, pe atât de neașteptat e comportamentul lor și după ce s-au cuplat. Viața lor amoroasă e plină de suișuri și coborâșuri, de rupturi neașteptate urmate de împăcări emoționante, de relații de prietenie stricate de o aventură amoroasă și așa mai departe… Un singur lucru e cert: consideră propria libertate mai importantă decât orice relație.

Când se căsătorește, caută pe cineva care să îi fie și cel mai bun prieten și căruia să îi poată împărtăși absolut orice. De asemenea, are o calitate deosebită: nu îl interesează trecutul persoanei pe care o are alături. Ce a fost a fost, acum e important să se concentreze amândoi pe viitor.

Bărbații cu Venus în Vărsător sunt altruiști, gata să îi ofere partenerei tot ce au. Sunt optimiști și au mare încredere în viitor, dorind ca persoana de alături să aibă și ea o gândire pozitivă. Își manifestă sentimentele într-un mod inegal: uneori fac declarații îndrăznețe, în timp ce alteori par mai reci decât un cub de gheață. Și încă un sfat pentru partenera unui astfel de bărbat: lăsați-l să-și păstreze prietenii! Sunt importanți pentru el și, dacă veți începe să îi criticați, va suferi și va fi pus într-o situație extrem de incomodă.

Celebrități cu Venus în Vărsător: Sharon Stone, Eva Mendes, Ali Larter, Paris Hilton, Ducesa Catherine de Cambridge (Kate Middleton), Oprah Winfrey, Taylor Swift, Natasha St Pier, Janis Joplin, Axl Rose, Elton John, Wolfgang Amadeus Mozart, Quentin Tarantino, Mel Gibson, Bruce Willis, Nicolas Cage, Salman Khan, Ashton Kutcher, Muhammad Ali, Michael Schumacher, Stephen Hawking, Isaac Newton, Papa Francisc, Nostradamus.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop