loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop Balanta:

 Între 22 martie și 1 iulie, Balanței îi vine mai greu decât de obicei să își exprime sentimentele. O reticență este vizibilă și la parteneri – actuali sau potențiali. Toate acestea sunt semne că e nevoie de anumite schimbări, pe plan amoros.
Luna mai aduce oportunități interesante pentru nativii Balanță, pe plan financiar. Domeniul afacerilor e impulsionat, iar Balanțele active pe acest plan vor obține profituri însemnate. Este posibil ca nativii să primească inclusiv unele moșteniri ori cadouri valoroase.
Luna albastră în casa a 8-a, de pe 31 octombrie, indică o altă dată în jurul căreia Balanțele pot să aibă realizări majore, cu condiția să își asume unele riscuri. Apare oportunitatea unor investiții care pot să dea un randament deosebit.
A doua jumătate a lunii decembrie reprezintă și ea o perioadă favorabilă pe plan financiar, în care nativii pot obține câștiguri însemnate.
La sfârșit de an, sunt de așteptat schimbări importante pe plan amoros. Unele Balanțe vor cunoaște pe cineva care le va rămâne alături, pe termen mediu sau lung. Alți nativi vor lua o decizie importantă, împreună cu un partener deja existent. Iar, pe parcursul anului următor, vor culege roadele plăcute ale întâmplărilor și deciziilor luate în decembrie 2020.

 

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru Balanta
Tag-uri: balanta
loading...

loading...
Horoscop