loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop berbec:

 În prima jumătate a anului, nu mai puțin de trei luni pline influențează favorabil iubirea și viața intimă a Berbecului, pe 9 februarie, 8 aprilie și 7 mai. Rețineți aceste date, pentru întâlniri și declarații de dragoste!
2020 e al treilea an consecutiv în care Saturn îl învață pe Berbec mai multe lucruri esențiale, pentru a obține succes la serviciu:
• în primul rând, să gândească lucrurile pe termen lung. Pregătirea unui succes major, obținut în viitor, a mai importantă decât o satisfacție de moment.
• apoi, Berbecii nu trebuie să se grăbească, atunci când își asumă diferite angajamente, la serviciu. Decât să își risipească energia, mai bine se concentrează pe un proiect major, a cărui evoluție o controlează total.
• în al treilea rând, e nevoie de îmbunătățirea relațiilor cu șefii, de fapt cu orice persoane care au putere de decizie. Aceasta e una dintre cheile succesului, în 2020.
La sfârșit de an, acei Berbeci care se află într-o poziție de inferioritate, în viața cărora deciziile sunt luate preponderent de alții, vor face o adevărată revoluție, dorind să își ia soarta în propriile mâini. De asemenea, este de așteptat să aibă loc schimbări majore și în ceea ce privește componența grupului de prieteni ai Berbecilor.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru berbec
Tag-uri: berbec
loading...

loading...
Horoscop