loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop capricorn:

 2020 e un an al începuturilor, pe plan financiar, pentru Capricorn. Încă din prima parte a anului, ei își evaluează atent situația, sub influența planetelor care le tranzitează zodia în același timp (Jupiter, Saturn, Pluton). Astfel, își dau seama unde anume se află, ce este posibil în acest moment și ce rămâne de obținut pe viitor.
Între 22 martie și 1 iulie, tranzitul saturnian prin casa a 2-a vine cu unele dificultăți și provocări legate de bani. Nu e tocmai perioada potrivită pentru a face tranzacții majore, indiferent dacă e vorba de vânzări sau de achiziții. La muncă, e nevoie de eforturi susținute pentru a realiza obiectivele stabilite.
Apoi, lucrurile încep să se lămurească și să prindă contur la sfârșit de an, în a doua parte a lunii decembrie. Acum sunt luate decizii financiare majore, cu impact sporit asupra evoluției financiare pe termen lung a nativilor.
În iubire, intervalul mai-iulie se dovedește unul favorabil pe plan amoros. Cei singuri vor avea, acum, șanse mai mari să găsească un partener pe măsura așteptărilor. Cei care se află deja într-o relație vor traversa o perioadă armonioasă, în care viața de cuplu e pigmentată cu numeroase momente plăcute și cu realizări comune.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru capricorn
Tag-uri: capricorn
loading...

loading...
Horoscop