Horoscop capricorn, anul 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop capricorn:

 Saturn este chiar guvernatorul zodiei Capricorn, astfel că, pe data de 20 decembrie 2017, planeta a sosit acasă, după mai mult de 25 de ani petrecuți prin celelalte 11 semne astrale. Saturn a intrat în casa 1 a Capricornilor și îi ajută pe cei născuți sub acest semn să devină mai realiști, să se maturizeze, să își asume mai multe responsabilități. Nu se grăbesc să tragă concluzii și să ia decizii, ci iau în calcul toate elementele de care trebuie să țină cont, după o deliberare uneori îndelungă. Psihologul Nicole Martinez sugerează: „Dezvoltă un sistem de organizare, astfel încât să te asiguri că îți poți îndeplini programul, scopurile și sarcinile care îți revin. Asigură-te că te ocupi de aspecte și obligații personale în același mod, astfel încât să nu ratezi niciodată nimic și să-ți ții mereu cuvântul și promisiunile“.
Între 23 septembrie și 23 octombrie, Capricornul are șansa de a face progrese vizibile în carieră. pe durata acestui tranzit, Capricornii își pot îmbunătăți relațiile cu șefi, profesori, maeștri, părinți sau orice alte figuri cu autoritate. Ei construiesc relații pozitive, sunt apreciați pentru efortul și dedicarea de la locul de muncă. mai mult decât atât, lucrând mai mereu cu lideri, Capricornii dobândesc ei înșiși calități de lider, precum încredere în sine, atitudine pozitivă, creativitate și, bineînțeles, abilități de comunicare. Astfel, Capricornii ajung în stadiul în care preferă și pot să conducă, în loc să fie conduși!
Pe plan relațional, vara este anotimpul fierbinte în care Capricornii au cele mai mari șanse să găsească un nou partener sau să dezvolte relația deja existentă.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru capricorn
loading...

loading...
Horoscop