Horoscop fecioara, anul 2018
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop fecioara:

 În ultimii 7 ani, Uranus a tranzitat casa a 8-a a Fecioarei, astfel că această planetă revoluționară a provocat tot felul de evenimente financiare neașteptate, în viața Fecioarelor. Nu toate aceste evenimente au fost negative, nu toate surprizele au fost neplăcute, însă nu degeaba vorbesc toți economiștii despre importanța predictibilității. Cu astfel de surprize, e greu să faci un buget și apoi să îl respecți, iar Fecioara s-a confruntat din plin cu astfel de probleme. Partea bună este că nativii au ajuns astfel să fie pregătiți pentru orice, când e vorba de bani. Mai toți știu că un loc de muncă nu e veșnic și că oricând trebuie să fii pregătit pentru o nouă provocare. Acestea au fost lecțiile învățate de la Uranus și, odată cu trecerea planetei în Taur, stabilitatea financiară va fi mai ușor de obținut. Așadar, începând cu luna mai 2018, dispar multe dintre problemele financiare cu Taurii se confruntau în trecut.
Între 22 septembrie și 10 octombrie, nativii Fecioară devin tot mai practici și mai raționali, atunci când e vorba de bani. Dacă ați făcut unele greșeli financiare pe durata verii, acum e momentul potrivit pentru a le repara. Și, de asemenea, asta e perioada în care puteți lua decizii financiare foarte inspirate.
Pe plan amoros, Saturn în casa iubirii cere, pe parcursul acestui an, mai multă seriozitate, mai multă responsabilitate, mai multă implicare pe plan relațional. A trecut vremea aventurilor și e timpul ca nativii să se implice cu adevărat, așa cum e normal pentru cineva cu adevărat matur.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru fecioara
loading...

loading...
Horoscop