loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop gemeni:

 În cea mai mare parte a anului, Jupiter și Saturn tranzitează casa a 8-a a Gemenilor, aducând evoluții majore pe plan sentimental, îndeosebi în ceea ce privește viața intimă.
Pe de o parte, Jupiter le reamintește Gemenilor că inclusiv pasiunea își are originea în minte, iar creierul este cea mai importantă zonă erogenă. Iar cuvintele sunt cheia potrivită pentru a deschide sau a atrage orice minte. Așadar, complimentele bine plasate, provocările lansate la momentul potrivit, apropourile sau flirtul reprezintă cele mai potrivite metode prin care Gemenii atrag.
Pe de altă parte, Saturn îndeamnă spre seriozitate și îi încurajează pe nativi să își asume mai multe responsabilități.
Pe plan financiar, influențele sunt de asemenea amestecate. Importantă e ideea că, pentru mulți Gemeni, accentul nu e pus pe activitatea de la serviciu, care aduce salariu, ci pe afaceri sau diferite alte surse de venit.
E un an potrivit pentru ca nativii să își încerce norocul în afaceri, în special în primele trei luni ale anului și apoi pe durata toamnei, mai ales în octombrie, noiembrie și decembrie. În aceste perioade, sunt recomandate inclusiv tranzacții majore, care presupun fie vânzarea, fie achiziționarea unor proprietăți de valoare, mobile sau imobile.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru gemeni
Tag-uri: gemeni
loading...

loading...
Horoscop