loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda


Horoscop anual oferit de Club Mistic

Horoscop Leu:

 Pe 9 martie, superluna din casa a 2-a aduce oportunități interesante pentru Lei, pe plan financiar. Însă trebuie să își asume sarcini dificile și să muncească din greu, fără a-și cruța forțele. Astfel, vor obține rezultate deosebite.
În iulie și august, prioritatea principală va fi reprezentată de atmosfera și relațiile de la locul de muncă. Leii au nevoie de un spațiu cât mai confortabil, în locul în care își desfășoară activitatea. Asta se poate realiza, pe de o parte, prin personalizarea acestui spațiu, cu diferite obiecte personale. Mai importantă este însă crearea unor relații de prietenie și simpatie reciprocă cu colegii.
Rezultatele eforturilor făcute în vară se vor vedea apoi pe parcursul toamnei, când Leii își vor regăsi cel mai bun ritm de lucru și vor începe să dea un randament tot mai bun.
Sfârșitul de an aduce, pentru nativii Leu, schimbări importante pe plan relațional. E de așteptat ca, în preajma datei de 21 decembrie, să ia decizii extrem de importante, cu impact pe termen lung. De la caz la caz, poate fi vorba de logodnă, căsătorie sau, dimpotrivă, de o despărțire sau un divorț. Aspectele personale, de pe harta natală a fiecăruia, sunt decisive în această privință.

Vezi horoscopul zilnic, săptămânal, lunar sau anual pentru Leu
Tag-uri: leu
loading...

loading...
Horoscop